Генштаб ЗСУ: «ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці»

     8 ракетних, 47 авіаційних ударів, 39 обстрілів з РСЗВ здійснили російські війська по території України протягом минулої доби. Ворожі атаки, на жаль, знову призвели до загибелі людей, є поранені. Загарбники руйнують житлові будинки, школи та іншу цивільну інфраструктуру. У відповідь наші Захисники знищили 530 окупантів та понад сотню одиниць військової техніки. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     Як звітують військові, на фронті тривають важкі бої, за добу відбулось 32 бойових зіткнення.

     ЗСУ продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. Мали успіх в напрямку Новоданилівка-Вербове, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

     Ворог вів невдалі наступальні дії в районах Авдіївки та Мар’їнки Донецької області. Зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, активно застосовує резерви.

     Також наші сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Кліщіївки Донецької області.

     Авіація сил оборони завдала 8 ударів по місцях скупчення особового складу, 3 ‒ по зенітно-ракетних комплексах та пункту управління противника.

     Ракетники і артилеристи уразили 2 пункти управління, стільки ж артилерійських систем на вогневій позиції та засіб протиповітряної оборони ворога.

     Вдячні українським Героям, які у важких боях боронять Батьківщину, нашу свободу та незалежність. Низький уклін і слава Захисникам та Захисницям України! Разом переможемо!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11