29 серпня, Дніпропетровщина: ворог знову гатив по Нікопольському району: є постраждалі та руйнування

Окупанти вкотре тероризують Нікопольщину. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що вночі агресор обстріляв Нікополь та Марганецьку громаду. Один зі снарядів впав на територію приватного домоволодіння та пошкодив дах будинку, а також деформував газогін.
На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих. На решті територій минулося без ворожих атак.


Через обстріл у Нікополі є постраждалі. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог двічі вдарив по Нікопольщині. Атакували Нікополь з безпілотника. На превеликий жаль, внаслідок атаки є поранені. Їхній стан не важкий – тому люди лікуватимуться вдома.
Внаслідок обстрілу виникла пожежа в адміністративній будівлі, пошкоджені автомобілі.
Також били по Марганецькій громаді з артилерії. На щастя, без постраждалих.

 

Козацький край – під ворожим прицілом. Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що вже з самого ранку виникла загроза обстрілу для Нікополя та населених пунктів, розташованих поряд. Тому посадовець закликав мешканців не ігнорувати сирену та одразу ж переходити в безпечні місця.

Місто допомагає військовим та працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
–За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. За добу втрати ворога вбитими склали 50 окупантів, пораненими – 243. Ліквідовано 25 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 1 танк, 4 ББМ, 9 артилерійських систем та мінометів. Також було знищено 5 складів боєприпасів ворога.
За словами посадовця, у Кривому Розі стабільно працює вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи. Усі органи влади чітко та ефективно виконують свої обов’язки.
Рада оборони міста продовжує надавати допомогу нашим військовим у рамках своїх можливостей та повноважень. Тільки за останні дні передали чимало корисностей, які допомагають воїнам ставати ще ближче до Перемоги.
Шановні земляки, ворог продовжує свою терористичну діяльність. Загроза застосування ракет та БпЛА залишається високою по всій території України. Бережіть себе та своїх близьких, – закликав Олександр Вілкул.

Як бачимо, в останні тижні ворог суттєво активізував терор мирного населення. Попри всі нерадісні новини, не панікуємо, дослухаємося до сигналів повітряної тривоги, тримаємося разом та віримо у наших мужніх ЗСУ та Перемогу добра над злом!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11