Доземно вклоняємося та пам’ятаємо кожного полеглого Героя

Сьогодні, 29 серпня, ми відзначаємо День пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Цей день нагадування про одну з найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію. Тоді, наприкінці серпня 2014 року, російські військові обстріляли коридор, яким за домовленістю мали виходити наші військові. В результаті українська армія зазнала величезних втрат: загинуло найбільше бійців сил АТО за весь час війни на Донбасі. За офіційними даними, навколо Іловайська і в самому місті втрати сягнули 366 українських бійців вбитими, близько 450 отримали поранення, 300 потрапили в полон, 84 й досі вважаються зниклими безвісти.

З того часу кожен, хто поліг на полі бою за нову Україну, вчинивши подвиг заради Батьківщини, навіки став символом мужності, гідності і нескореності. Серед тих, хто до останнього подиху самовіддано боровся з російською є й працівники Покровського гірничо-збагачувального комбінату: ЧІЧІКА Іван, КАРПОВ Віталій, ДАНІЛОВ Олександр, ВІТРЕНКО Сергій, СІРЕНКО Костянтин, ЛОБАНОВ Андрій, ОТРІЩЕНКО Микола, ТАРАНЕНКО Сергій, МАТУШКО Віктор, ПРИХОДЬКО Олександр та ПРИХОДЬКО Андрій.

У День пам’яті Захисників України ми у скорботі схиляємо голови перед Героями, які тримали мирне небо над нашою Україною. Дякуємо їхнім батькам за те, що виховали справжніх патріотів рідної землі. Молитвою та добрим словом згадуємо кожного, хто протистояв всесвітньому злу та загинув за Батьківщину, за щасливе майбутнє своїх дітей.

Вічна пам’ять загиблим Героям…

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11