Милі наші, любі, кохані, прекрасні, неймовірні українські жінки! Щиро вітаємо вас зі святом Весни і Перемоги!

Вже другий рік поспіль жорстока війна позбавляє вас повноцінного свята, яке любимо всі ми. Немає тієї кумедної чоловічої метушні на вулицях, немає гучних жіночих вечірок, бо нібито і приводу для цього немає. Але привід є, і більше мільйона українців та українок своїм голосуванням в Дії засвідчили свою прихильність до жіночого свята. І нехай цей день не такий, як зазвичай, але позбавити нас його змісту не зможе жоден окупант.

Сильні, вільні, незламні, сміливі і безстрашні – все це про наших українських жінок. Ви воюєте і лікуєте, ви готуєте і збираєте, ви невтомно працюєте і волонтерите, ви допомагаєте і підтримуєте, ви кохаєте і тримаєтесь. Жахливе випробування війною показало, що наші жінки – найкращі в світі. Крізь біль та відчай, які час від часу охоплюють кожну з вас, ви посміхаєтесь зі сходом сонця, створюєте тепло і затишок. Поряд з вами хочеться жити і любити, захищати і рухатись вперед, брати приклад стійкості і впевненості у Перемозі.

Чарівні наші колежанки, ми захоплюємося вашою силою духу, високим професіоналізмом і рішучістю, неймовірною красою і безмежною добротою.  Ваші щирі весняні посмішки, нехай навіть крізь сльози, зігрівають всіх навколо. Вони змушують дітей вірити в Перемогу і впевнено зустрічати кожен новий день, а чоловіків – ще з більшою завзятістю наближати найзаповітнішу мить.

Любі наші матусі і бабусі, вірні дружини і кохані дівчата, милі сестри і подруги, дорогі колеги, безмежно дякуємо вам за те, що ви у нас є, що поряд, що сповіщаєте про прийдешню Весну – пору розквіту і неймовірної краси.

Рідні наші, сміливі наші, прекрасні наші, найкращі наші! Ми любимо вас, ми дякуємо за красу і чарівність, якими ви наповнюєте світ і наші серця. Ми вітаємо вас сьогодні зі святом української Весни, а значить – вашим святом. Щиро бажаємо, щоб ваші очі засяяли, щоб ваші посмішки знову стали радісними, щоб всі ваші рідні та близькі були поряд. Знаємо, що ви сьогодні знову загадаєте єдине на всіх бажання, яке Весна не має права не здійснити. Кохайте і будьте коханими, мрійте і досягайте омріяного, надихайтесь і стимулюйте нас до подвигів. Ми здатні на все заради того, щоб бути поряд з вами, під мирним небом головної жінки, яка тримається і вистоїть – нашої неньки-України.

З любов’ю,

чоловічий колектив комбінату

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11