Жінки України. Юлія Горошкова: на роботі – професіонал, вдома – талановита майстриня і любляча мама

     Не розкриємо великої таємниці, сказавши, що на нашому гірничо-збагачувальному комбінаті працюють найкращі жінки. Вони поєднують у собі не лише життєву мудрість, витонченість та красу, а й високі професійні якості. Саме з такою дивовижною жінкою пощастило познайомитись журналістам «ЗМ» напередодні свята 8 Березня – інженером з безпеки руху Залізничного цеху (ЗЦ) Юлією ГОРОШКОВОЮ.

      Вже понад 20 років Юлія присвячує свою трудову діяльність нашому підприємству. Говорить, що улюблена професія знайшла її сама. Технік-технолог гірничорокривних робіт за освітою, вона прагнула працювати і вдосконалювати свої навички у якості маркшейдера. На комбінат влаштувалась у 2000 році замірником у Чкаловський карʼєр №1. Одного разу на замірі був присутній тодішній директор з охорони праці В’ячеслав Грідін. Під час розмови з Юлією, він звернув увагу на її компетентність у робочих питаннях. Згодом перспективній працівниці запропонували підміняти інженера з охорони праці у карʼєрі.

      Після декретної відпустки Юлія деякий час працювала секретарем, аж поки карʼєр не зупинили на консервацію. Тоді у 2013 році вона перейшла на роботу до Цеху з переробки шламів (ЦПШ). А з утворенням ДМС, нашу колегу призначили на посаду інженера з охорони праці на ДМС №2.

     Частиною колективу Залізничного цеху наша героїня стала 5 квітня 2021 року.

     – Не шкодую ні краплі. Я щаслива, бо поряд зі мною неймовірні колеги – справжні професіонали, досвідчені, щирі та відкриті, з якими легко знаходити спільну мову, вирішувати робочі питання, а в разі необхідності – звернутися по допомогу.

      Слід зазначити, що посада інженера з охорони праці – надзвичайно відповідальна, бо від належного дотримання правил безпеки усіма працівниками залежить їхнє здоровʼя і навіть життя. Тому все, що відбувається на робочих місцях у ЗЦ завжди в полі зору та під пильним контролем Юлії. Водночас завдяки професіоналізму, чуйності та комунікабельності, їй вдається створювати в колективі дружню атмосферу та досягати необхідних результатів.

      Гордість та радість нашої героїні – її вже дорослі діти: донечка Анна (26 років) –вчитель молодших класів та син Михайло (19 років) – студент.

      Відволікатися від викликів трудових буднів та повсякденних турбот нашій колезі допомагає улюблене хобі – в’язання. Вишуканий одяг ручної роботи Юлія з любовʼю презентує своїм рідним. Якщо вдається викроїти час, також присвячує його читанню книг.

     А ще винуватицю свята захоплюють прогулянки з домашнім улюбленцем – собакою. Частенько сімʼя влаштовує пікніки, щоб відпочити та помилуватися природою.

     Щодо святкування 8 Березня, у Юлії своя думка з цього приводу. Вона вважає, що жінкам потрібно приділяти увагу щодня, а не лише на визначені дати. Кохана жінка має щомиті відчувати турботу свого чоловіка. До речі, вдома чарівній Юлії дарують квіти та влаштовують приємні сюрпризи досить часто, не шукаючи особливого приводу.

     Нашим жінкам Юлія Горошкова адресує такі слова привітання: – Бажаю всім представницям прекрасної половини людства звичайного жіночого щастя, спокою за дітей та родину, мирного, щасливого сьогодення та з впевненістю дивитися у майбутнє!

     Залюбки приєднуємося до цих слів! Нехай всі жіночі мрії збуваються під мирним небом України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11