Жінки України. Ганна Працко: жінка із «залізною» відповідальністю і великим серцем

Її трудовий стаж на комбінаті вже понад 20 років! 2001-го року, Галина Василівна прийшла працювати на підприємство касиром у Цех харчування та торгівельного обслуговування. Згодом – перейшла до Залізничного цеху, на посаду приймальника вантажу і багажу. А от уже 8 років Галина Василівна –  заступник начальник вантажної служби.

Ця жінка – дуже відповідальна та працьовита, завжди з почуттям гумору. Справжня українка!  Розповідає, що в Залізничному цеху на неї покладені важливі завдання – виконання плану відвантаження продукції, прорахунок простою вагонів, також вона веде облік надходження вантажів на наш комбінаті. У розмові Галина зізнається, що жодного разу не пошкодувала, що обрала такий трудовий шлях. Робота і колектив залізничників – то її стихія.

Вдома на нашу героїню завжди чекає коханий чоловік Роман. А вже дорослий син Юрій нещодавно одружився. Особливий подарунок на весілля від мами – вишиті власними руками рушники на щасливу долю молодят. Є в колекції майстрині і вишиті іконі – особливий оберіг для родини і всієї нашої України.

«Йти вперед і нічого не боятися!», – ось з таким девізом по життю крокує наша колега.

 

Сьогодні Галина Працко  особливою щирістю та любов’ю вітає своїх колег зі святом:

‒ Дорогі колеги, нехай Ваша весна буде сповнена нових досягнень та барвистих подій! Хочеться побажати всім жінкам бути гарними, щасливими, кохати та бути коханими. Нехай настане мир та затишок у всіх куточках нашої країни!

Молитвами незламних українських жінок – так і буде!!!

                                                                                                                                                                                                                  Олена ЖУРОВИЧ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11