УВАГА ПОВІДОМЛЕННЯ! ТДВ “Дніпрокомунтранс” оприлюднює інформацію щодо змін тарифу на вивезення та розміщення твердих побутових відходів

     У зв’язку із змінами, яких зазнало ціноутворення складових тарифу із перевезення твердих побутових відходів ТДВ “Дніпрокомунтранс” здійснено розрахунок планових витрат на послуги з поводження з побутовими відходами у частині вивезення та розміщення твердих побутових відходів згідно з постановою КМУ від 26.07.2006 р. №1010 “Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами”. Як наслідок, у Покрові змінено тариф на надання послуг з поводження з побутовими відходами (вивезення та розміщення).

     Отже, комплексний тариф для населення з урахуванням норми накопичення на рік 1,85 м³ та з урахуванням вартості розміщення на рівні 24,58 грн. за 1 м³ становить 324 грн. 03 коп. (без ПДВ) з одного мешканця на рік. Тобто, вартість зазначеної послуги за місяць для покровчан з липня зросте на 6 грндо 27 грн на місяць з однієї особи. У червні сплачуємо ще за попереднім тарифом – тобто 21 грн на місяць з однієї особи.

     Усі зауваження і пропозицiï фiзичних та юридичних осіб, їхніх об’єднань пiдлягають реєстрації та приймаються ТДВ «Днiпрокомунтранс» за адресами:

     — м. Дніпро, Запорізьке шосе, буд. 26. Контактний телефон 0800306700,

     — м.Покров, вул. Тикви Григорія, буд. 2. Контактний телефон: (067)5028839.

https://pkrv.dp.gov.ua/

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11