Доброго ранку! Ми – з України! Ось ще одна правда вустами дитини

     Я не втомлююсь повторювати те, що українські діти – неймовірні. Вони настільки щирі, чуттєві, вірні Батьківщині і відверті у своїх словах, вчинках, поглядах та думках. У цьому, звісно, велика заслуга батьків, котрі ще змалечку прищеплюють своїй дитині любов до України, її звичаїв, традицій, повагу до дорослих та відчуття затишку рідної домівки, захоплення тими, хто її захищає.

     Саме такі помисли ми вбачаємо у юного хлопчика з Покрова, учня НВК №2, 7-літнього Андрія ЛЕЩЕНКА. Андрюша вже не вперше прикрашає сторінки наших пабліків своєю патріотичною творчістю. Хлопчик відверто прагне миру на рідній Україні і прославляє її Героїв-Захисників.

    Дорогі наші солдати, прийміть ще одне дитяче серце, котре щомиті вболіває за Вас і нашу спільну Перемогу!

     Андрюша зобразив на своєму малюнку українське серце, уквітчане мирними маківками, соняшниками, пшеницею та безхмарною небесною блакиттю, і написав:

    • Ми за мир!!! Слава Україні! Героям Слава!

     Малюнок дитини цього символічного ранку 22-го червня гармонійно доповнює фото його мами, моєї колеги Олександрини Лещенко, зроблене на мальовничих просторах нашого міста. Сьогодні, у День скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні, ми разом закликаємо весь світ словами “Ніколи знову…”. І попри біль та втрати, продовжуємо щитом стояти ЗА свою Вільну і Незалежну Батьківщину, Цілісність її кордонів та Безпеку всієї Європи.

     Разом наближаємо ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!!!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11