Флеш-моб: “Мій тато – Герой». Він – найкращий лоскотун для своєї Кошки

     Завершуємо сьогоднішній день ще однією історію про тата-Супергероя, котрий працює на нашому підприємстві. Його 8-літня донечка Варя дуже соромилась, спілкуючись з нами. При цьому розповіла про папу по-дитячому наївні, але дуже важливі і цінні факти, котрі запам’ятаються дитині на все життя. Її героїчний тато – це Сергій ПЕДАЙ – заступник начальника відділу використання природних ресурсів Юридичного управління. Сергій Іванович, у буквальному сенсі слова, з перших днів війни на передових позиціях. Чоловік був мобілізований 28-го лютого 2022 року, і з тих пір додому не приїздив, навіть у звільнення. Його дружина Олеся Башмакова теж працює в колективі комбінату – інженером відділу технічного обслуговування Автотранспортного цеху. Дівчата дуже сумують за своїм дорогим Захисником, хоча і спілкуються з ним майже щодня, навіть по відеозв’язку, коли є така можливість. Тому вони залюбки погодились розповісти про тата-Супергероя, який зовсім скоро Переможе всіх ворогів і повернеться додому.

     – Мій тато – найкращий у світі Захисник. Він турботливий, добрий, в міру суровий. Мені дуже подобається грати з татом. До речі, він – мій найулюбленіший лоскотун. Коли тато був поруч, то ми разом цікаво проводили час – ходили на веселі прогулянки, їздили до Дніпра, на фотосесію до Нікополя, танцювали майже щодня. Зараз мені його дуже не вистачає, – розповідає Варя.

     Під час діалогу дівчинка згадала, як тато її люб’язно називає – своєю Кошкою. Їй подобається це прізвисько, бо завжди нагадує про папу, який саме так асоціює свою активну донечку. Варя, чим тільки не займалась: і танцювала, і ходила на гімнастику, навіть засвоювала заняття на пілоні. З метою навчання самозахисту пробувала ходити на боротьбу:

     – Тато схвалив моє бажання зайнятись боротьбою. Говорив, що для дівчинки теж дуже важливо вміти себе захищати. Я навіть відпрацьовувала на ньому деякі прийомчики,– усміхнено згадує Варя.

     Для донечки дуже цінними є спогади про те, чому її вже встиг навчити її любий татусь:

     – Уявляєте, коли я ще не вміла малювати, але дуже хотіла цього, таткові довелося самому спочатку навчитись це робити, а потім залучити мене до творчості. Разом у нас все вийшло дуже добре. Він також мене вчив плавати і читати. До речі, ще техніку катання на велосипеді допомагав освоїти, – з гордістю говорить дівчина.

     У розмові юна Варя часто відходила від телефону, а Олеся говорила нам, що дівчинка вже пішла плакати, бо дуже сумує за своїм татком-Супергероєм, найсильнішим Захисником… Тому висловлює Сергію ось такі сентиментальні побажання і дитячі настанови:

     – Я дуже-дуже хочу якнайшвидше побачити свого любого татуся, міцно його обійняти і … поголити. Так, поголити. Зараз у нього виросла борода, він схожий на Дідуся Мороза, а я хочу, щоб він став таким, як був. Бажаю йому янгола-охоронця, котрий ніколи не полишатиме тата.

     Татку Сергій, чуєш, чого прагне твоя люба Кошка?! Маєш виконати бажання своєї маленької принцеси. Головне – міцно тримай оборону, бережи своє здоров’я та життя. Твої кохані дівчата з нетерпінням чекають тебе вдома, заради цього варто йти вперед, досягати найзаповітніших цілей та повертатись з Перемогою! Упевнені, так і буде!

Підготувала Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11