22 травня, Дніпропетровщина: під шквалом нічних сирен, але без «прильотів» та обстрілів

     “Всю ніч ворог випробовував нас сиренами”,написав керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко:

      – На щастя, без «прильотів» та обстрілів. Зараз в області спокійно.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko/posts/377523607743013

     Доба на Дніпропетровщині минула спокійно. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук звернув увагу на небезпеку підозрілих предметів та боєприпасів:

      – Вчора від касетних боєприпасів ледь не загинув літній чоловік у Криворізькому районі. Пенсіонер знайшов вибухівку на полях і намагався розібрати її. Снаряди здетонували. Наразі чоловіка шпиталізували у вкрай важкому стані. Чи виживе – поки що невідомо. Лікарі роблять все можливе для цього. Тому вкотре нагадую: про знайдену вибухівку чи підозрілі предмети слід одразу ж повідомляти до ДСНС та поліції. Будьте обачними, не випробовуйте долю, не наражайте на небезпеку своє життя і життя близьких.

     Микола Лукашук повідомив гарну новину про те, що Джо Байден підписав законопроєкт про виділення 40 мільярдів доларів Україні, а це означає, що наша армія стане набагато сильнішою:

      Війна триває. Але вона обов‘язково закінчиться. Наші захисники скоро влаштовуватимуть окупантам такі салюти, які ті не бачили навіть на 9 травня. Тож, тримаємо кулаки. Віримо в Збройні Сили і в нашу Перемогу. Україна сильна.

https://www.facebook.com/nbankr/posts/5424708404226654

https://www.facebook.com/nbankr/posts/5426206314076863

     “На Херсонському напрямку тривають позиційні бої”, – повідомив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

      — День минув спокійно. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території району немає. Все буде добре. Ми переможемо! – написав посадовець.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1145407246310412&id=100025234411163

      Обстріли Криворіжжя продовжуються. Про це розповів очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул:

	– Сьогодні протягом дня орки продовжували обстріл по всій лінії зіткнення. Такі спостерігались в районі Нововоронцовської, Високопільської, Кочубеївської та Апостолівської громад. Ворог продовжує масово використовувати, зокрема, заборонені Женевською конвенцією, касетні боєприпаси «Градів», «Торнадо» та «Смерчів».
	З початку війни наші піротехніки та сапери вже ліквідували понад 1500 цих варварських боєприпасів. Вони можуть вибухнути, вже перебуваючи на землі, через добу, деякі можуть протягом тижня або місяця, якісь вибухають від зміни температури, якісь реагують на рух.
	Тому якщо ви бачите підозрілі предмети, то будь ласка, не підходьте до них та не беріть. Телефонуйте “101” та “102” – поліція і ДСНС знають, що з ними робити.
	Зберігаємо витримку та спокій, дотримуємося всіх правил воєнного стану. Віримо у наші Збройні Сили та в нашу Перемогу!

https://fb.watch/d9xQh0U_wz/

      Зеленодольська громада без обстрілів. Про це доповів мер Зеленодольська Дмитро Невеселий:

      – День пройшов спокійно, жодна з територій нашої громади не була обстріляна. Наші хлопці вже працюють в Херсонській області. Рухаємось до нашої спільної Перемоги. Все буде Україна!

https://www.facebook.com/100013474629316/videos/691719812118216/

      Молимося за наших хоробрих Захисників, допомагаємо один одному, віримо в Перемогу України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11