31 березня, Дніпропетровщина: ще одна тяжка втрата, ракетні обстріли та віра у наші ЗСУ

     Ракетні удари та допомога військовим. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив про те, що вчора ввечері ворог здійснив ракетні удари по Дніпропетровщині:
     – У Дніпрі ракета влучила у нафтобазу, повну палива, у Новомосковську –у територію одного з заводів. На щастя, загиблих немає. На місці працюють рятувальники, котрі гасять пожежу, а також правоохоронці.
     Окрім того, очільник області акцентував, що за останній місяць кров для військових здали понад 5 тис. мешканців Дніпропетровщини, що вдвічі більше, ніж щомісячні показники до початку війни.
     Провокації з Херсонщини продовжуються. Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що вчора окупанти здійснили провокацію з боку Херсонщини – обстріляли територію Апостолівської громади. Обійшлося без постраждалих та загиблих.
     Посадовець розповів, що ситуація по області зі сторони Донецького, Запорізького та Харківського напрямку – під повним контролем ЗСУ, всі кордони – укріплені.
     Нікополь поніс тяжку втрату. Нікопольська міська рада повідомила про втрату ще одного воїна – Левахіна Артура Олександровича, справжнього патріота, який героїчно загинув, віддавши своє життя, захищаючи незалежність нашої України від ворогів на Авдіївському напрямку. Вічна пам’ять і слава Герою!
     Подяка нашим Захисникам. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко акцентував, що у районі все спокійно: ворожої техніки та живої сили окупантів на нашій території немає. Також в штатному режимі працює критична інфраструктура, майже всі автошляхи проїзні.
     – Від імені мешканців всього району хочу подякувати всім, хто береже наш спокій та безпеку: Збройним Силам України, Нацгвардії, поліції та Тероборони. Ви у нас – найкращі! Бережи вас Господь! Віримо, ми Переможемо!
     Місто підтримує переселенців. Міський голова Покрова Олександр Шаповал акцентував на тому, що ситуація у місті – контрольована, всі сфери життєдіяльності працюють у штатному режимі, школярі навчаються дистанційно. Посадовець зазначив, що до Покрова продовжують прибувати переселенці та подякував всім, хто підтримує цих людей.
     Відновлення роботи = важливий вклад у Перемогу! Мер Нікополя Олександр Саюк звернувся до керівників підприємств, які призупинили свою роботу, та попрохав розглянути питання щодо відновлення виробництва. Адже завдяки податкам, сплачуваним у скарбницю держави, ми зможемо й надалі чинити спротив ворогу та будемо наближатися до нашої Перемоги.
     Не зупиняємося на досягнутому, впевнено йдемо до спільної мети. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул провів брифінг, в ході котрого зазначив, що ситуація у місті та районі – стабільна та контрольована. Окремо було сказано про те, що наші військові розширили периметр безпеки навколо Кривого Рогу та звільнили від окупантів ще декілька пунктів Херсонщини:
     – Ми не зупиняємося на досягнутому. Наразі продовжуються роботи з укріплення як зовнішнього, так і внутрішнього периметру навколо міста, а також будуються нові фортифікаційні споруди та укріплюється лінія оборони. Разом віримо у нашу Перемогу!
     Провокативний удар. Голова міста Апостолове Андрій Оса відзвітував про те, що вчора ворог вперше здійснив провокативний удар по території громади зі сторони Херсонської області. На щастя, ніхто з людей не постраждав. У результаті обстрілу була пошкоджена високовольтна лінія, внаслідок чого знеструмлена міська насосно-фільтрувальна станція та призупинена подача води. Зараз там працює ремонтна бригада, по завершенню роботи якої водопостачання буде відновлено.
     Не втрачаємо пильності. Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий написав про те, що мешканцям громади слід бути дуже уважними, та під час сигналу тривоги обов’язково йти до укриття. Він попрохав не звикати до звуків обстрілу та реагувати на сигнал сповіщення про повітряну небезпеку:
     – Піклуйтесь один про одного, допомагайте! Ми разом, і в цьому наша сила! Разом крокуємо до Перемоги!
     Віримо нашим ЗСУ, молімося за них, а також разом наближаємо нашу спільну Перемогу! Все буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11