Виконуємо березневі виробничі плани, працюємо на оборону, допомагаємо ЗСУ та рятуємо життя

     Саме такий перелік завдань покладено на плечі великого та єдиного колективу комбінату. Плідно працюючи в тилу, ми з Вами продовжуємо забезпечувати ґрунтовну допомогу у посиленні обороноздатності територій міста, району та всього регіону. Крім цього, допомагаємо нашим колегам, котрі приєднались до лав Збройних Сил України і мужньо стоять на захисті кордонів Батьківщини. А ще – рятуємо життя поранених в результаті кровопролитної боротьби з російським ворогом. Ці ключові завдання і ввійшли до складу порядку денного трудового колективу підприємства.

     Не збавляємо темпів виробництва, досягаємо плану і готуємось до весни. Про це під час селекторної наради говорили керівники комбінату.

     За словами технічного директора Віктора Бондарця, завдяки зусиллям кар’єрів, наприкінці місяця практично досягнуті заплановані показники з розкриву та видобутку руди. Але все ж таки особливої уваги потребує робота нижнього р/к №2 Чкаловського кар’єру №2, котрий через постійні негаразди з обладнанням відверто не виконує покладені на нього виробничі завдання. Разом з ним ревізуватимуться й інші роторні комплекси задля забезпечення їх стабільної роботи у квітні. З крокуючими екскаваторами наразі проблем не виникає. Покровський кар’єр та ремонтні підрозділи докладають всіх зусиль, щоб найближчим часом запустити у виробничий процес капітально відновлений ЕК №136. Ми маємо розуміти, що весняні та літні місяці – найбільш сприятливі для ведення продуктивного технологічного процесу, тому і використовувати цей період потрібно максимально ефективно. На це, власне, і націлені наші трудові колективи. Залізничники й автомобілісти з усіх сил намагаються виконувати потреби з перевезення. Спецтехніка Автотранспортного цеху також задіяна в облаштуванні та вирівнюванні доріг після зими. Не забуваємо і про те, що частина парку АТЦ щоденно працює над фронтовими завданнями. Збагачувальні фабрики налаштовані на виконання планів з випуску готової продукції. Ремонтні, енергетичні служби, зв’язківці та забезпечувачі – всі справно виконують свої обов’язки. Ніхто не жаліється на нестачу персоналу або інші негаразди, бо знають, що важкі часи треба долати разом, без зайвих слів та запитань наближати Перемогу України своєю працею.

     Директор з охорони праці Юрій Голов нагадав керівникам структурних підрозділів про весняний благоустрій прилеглих територій, котрий вже треба проводити.

 

 

     Залучаємось до порятунку життя захисників. Нагадаємо про те, що на початку тижня до керівництва комбінату звернулись медики Нікопольського центру переливання крові. Просили допомоги у донорстві для передачі біоматеріалу до лікарень Дніпра та Харкова, в яких рятують життя поранених бійців ЗСУ та цивільних. Для допомоги у здачі крові відгукнулись працівники комбінату. Сьогодні перша група у складі 46 осіб виконала почесну місію. На завтра готується друга група. 

     “Захищаємо” наших військовослужбовців від ворожих куль та допомагаємо тримати варту. Віктор Бондарець щиро подякував всім трудовим колективам комбінату котрі долучились до збору коштів для придбання амуніції нашим колегам-військовослужбовцям. Керівництво підприємства намагається оперативно та дієво реагувати на їхні звернення, передавати потрібну інформацію нам, щоб разом, однією командою, долучатись до благородної справи.

          Загальна сума зібраних на сьогоднішній день коштів склала майже 93 тис. грн. Всі вони будуть направлені на потреби армії – забезпечення наших Захисників, котрі, ризикуючи власним життям, боронять Україну і нас з Вами від рашистської навали. 

     Такі благородні справи, крім виконання основних трудових завдань, ще більше об’єднують нас! Команда комбінату вже вкотре доводить, що разом ми – неймовірна сила, котра з кожним днем міцнішає. А це ще один вагомий доказ того, що ПЕРЕМОГА точно буде за нами!!!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11