Загиблі Герої стали Почесними громадянами Покрова (посмертно)

     30-го березня, під головуванням мера Покрова Олександра Шаповала, відбулося пленарне засідання чергової 20 сесії Покровської міської ради 8 скликання. Основними питаннями порядку денного стали проекти рішень про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Покров» (посмертно) нашим загиблим землякам, котрі віддали своє життя, захищаючи Україну від російських окупантів. Ось імена Героїв: Дячук Іван Геннадійович, Клєвакін Павло Олександрович та Чічіка Іван Євгенович.

     Депутати одноголосно підтримали ці рішення, а Олександр Шаповал вручив нагороди та документи батькам Героїв, висловивши їм величезну Подяку за виховання справжніх патріотів, котрі до останнього подиху самовіддано захищали Батьківщину від ворога. Весь депутатський корпус стоячи вшанував пам’ять загиблих.

     Серед полеглих захисників був і працівник Служби охорони нашого комбінату – 27-річний Чічіка Іван. Молодий хлопець став до оборони України ще у 2014 році – в Зоні АТО. Спершу він протистояв окупантам на Донеччині, був там поранений та повернуся додому. У 2019 році підписав контракт зі Збройними Силами України та відправився захищати Луганщину. Коли ж почалася повномасштабна війна з рф, наш земляк не зміг лишитися осторонь. Він мріяв про вільну незалежну Україну та всіма силами намагався наблизити Перемогу… На жаль, його життя обірвалося під час жорстоких боїв 7-го березня 2022 року в смт. Золочів Богодухівського району Харківської області.

     Ще один загиблий, старший стрілець механізованого батальйону – Клєвакін Павло – син нашої колеги, працівниці Автотранспортного цеху комбінату Наталії Клєвакіної. Він загинув смертю хоробрих 1 березня 2022 року, виявивши стійкість та мужність під час військових дій у селі Велика Писарівка, що на Сумщині. Йому було лише 28 років…

     Профспілковий комітет комбінату виділив матеріальну допомогу родинам працівників комбінату – Чічіки та Клєвакіних.
     Старший матрос, стрілець-зенітник 26-літній Дячук Іван поліг, боронячи від загарбників Гуляйполе, що на Запоріжжі. Хлопцеві було лише 26 років…
     Колектив усього нашого підприємства висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів, які назавжди залишаться у наших серцях. Герої не вмирають, вони й у небі постали нашими захисниками!
     Фото з офіційного сайту Покровської міської ради https://pkrv.dp.gov.ua/

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11