15-го травня Покровський ГЗК запрошує всіх бажаючих донорів здати кров для поранених Захисників

Колектив нашого підприємства продовжує підтримувати українських Захисників та ділитися з ними своєю кровʼю. Адміністрація комбінату регулярно організовує поїздки до Нікопольської станції переливання крові для поповнення банку крові, якої так потребують поранені воїни ЗСУ.

Наступна поїздка для здачі крові запланована на середу, 15 травня 2024 року. Доставка до Нікополя здійснюватиметься транспортом комбінату. Автобус відправлятиметься від стадіону «Авангард» о 09.30.

Долучитися до благородної донорської місії можуть працівники комбінату, а також всі бажаючі мешканці міста. Головне, щоб людина була фізично здоровою, мала гарне самопочуття, важила понад 50 кг, досягла повноліття і мала бажання стати донором. Група крові та резус-фактор не мають значення.

Нагадуємо, якщо ви – працівник комбінату і бажаєте долучитись до здачі крові, то маєте про це завчасно повідомити відповідальному у своєму підрозділі. Якщо ж ви не працюєте на нашому підприємстві, то теж маєте заздалегідь подати заявку на участь у донації, зателефонувавши до відділу кадрів та навчання за такими номерами: (096) 988 81 27; (05667) 5 3253.

На донацію необхідно обов’язково взяти з собою:

  • паспорт;

  • ІПН (реєстраційний номер облікової картки платника податків);

  • питну воду.

Тримаймо донорський фронт разом! Доведем, що наша кров може воювати!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11