Олександр Усик та ДТЕК проведуть «Битву за світло»

     Напередодні бою з Тайсоном Ф’юрі, який відбудеться 18-го травня, чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик та компанія ДТЕК оголосили про спільну кампанію #БитваЗаСвітло. Вона має на меті додатково привернути увагу міжнародної спільноти до критичного становища енергетичного сектору України через російські обстріли. Про це йдеться на сайті ДТЕК.

      У рамках партнерства #БитваЗаСвітло Усик та ДТЕК закликають до надання Україні термінової технічної допомоги. Насамперед, для заміни зруйнованого обладнання – генераторів, трансформаторів та турбін для всіх українських енергетичних компаній.

     Відновлення енергосектору також залежить від швидких поставок систем ППО та боєприпасів від наших союзників.

     Зазначається, що внаслідок останніх масованих російських атак у березні та квітні, по всій Україні знищено понад 80% потужностей теплової генерації ДТЕК, 30% гідроелектростанцій та десятки критично важливих магістральних підстанцій. За даними Міністерства енергетики України, збитки енергосистеми, без урахування останніх атак, становлять 11,5 мільярда доларів.

     Під час бою в Ер-Ріяді Олександра Усика також підтримуватимуть близько 30 ветеранів, котрі після фронту повернулися на роботу в ДТЕК.

     – ДТЕК робить все можливе, щоб привернути увагу світової спільноти до зруйнованої ворогом енергетичної інфраструктури й необхідності її відновлення та захисту від нових злочинних атак росії. Ми цінуємо, що Олександр Усик і його команда розділяють ці прагнення та допоможуть українським енергетикам бути почутими. У нас спільна мета та спільне завдання – захистити наших людей і українську цивільну інфраструктуру, щоб кожна українська родина була зі світлом та теплом, – акцентує генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11