Шановні воїни всіх поколінь, дорогі колеги, покровчани! Щиро вітаємо вас з Днем памяті та примирення, Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні!

8 і 9 травня українці, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначають дві величні дати – День пам’яті та примирення і 79-у річницю Перемоги над нацизмом у Європі.

 Страшні події Другої світової війни не оминули жодної української родини. Кожен з нас знає про ту страшну ціну, яку довелося заплатити нашому народу задля того, щоб здобути таку омріяну Перемогу. Тому в ці історичні дні ми схиляємо голови на знак пошани до мужніх воїнів-визволителів, які врятували нашу землю від поневолення. Пам’ять про них викарбувана на гранітних стелах Перемоги.

Подвиги наших дідів та прадідів у Другій світовій, сповнені мужністю та високим патріотизмом, зараз надихають сучасне покоління Героїв, котрі зі зброєю в руках вже третій рік поспіль стоять на захисті Батьківщини. Українські захисники відчайдушно відстоюють нашу свободу та незалежність, на які посягнув російський агресор, розв’язавши повномасштабну війну. Наші незламні ЗСУ дають йому гідну відсіч, але без людських втрат та руйнувань ця кривава боротьба не обходиться. І скільки ще треба жертв, аби російські окупанти схаменулись?! Відповіді на це питання немає… Є тільки одне твердження: ми ніколи не віддамо ворогові своє і до кінця боротимемось за наше мирне майбуття у своїй країні! Так було майже 80 років тому, так буде і в наш час.  

У цей знаменний день доземно вклоняємось свідкам страшних подій Другої світової та сучасним Захисникам України, щира подяка вам за те, що боретесь. Нехай незламний дух Великої Перемоги надає вам сил та наснаги на подальшу боротьбу! Слава Україні! Слава її Героям-Захисникам!

                                                                                                                                                                                                                                   З повагою,

                                                                                                                                                                                                       ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ 

                                                                                                                                                                                                          АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11