Шановні колеги, покровчани, дорогі наші Захисники! Щиро вітаємо Вас з Великоднем!

     Сьогодні, 5-го травня, віряни відзначають одне з найдавніших християнських свят – Світле Христове Воскресіння або Великдень. Саме у цей священний день ми згадуємо про дивовижне воскресіння Ісуса Христа. Тому це свято символізує відродження, перемогу життя над смертю, добра – над злом, світла – над темрявою.

     Для українців під час війни Великдень набуває особливого сенсу. Адже страждання Сина Божого під час його розпʼяття перегукуються зі страшними випробуваннями, які нині випали на долю українського народу від рук російських окупантів. Але ми віримо в те, що світлі помисли, як і тисячі років тому, переможуть диявольський задум. Наші мужні Захисники під Божим заступництвом дають гідну відсіч ворогам. Сили добра по всьому світу обʼєднались, щоб допомогти Україні вистояти та здобути мир. І ми впевнені, що Воскресіння України та всього її народу невдовзі обов’язково настане.

     Великдень – це торжество справедливості, передвісник нашої з вами спільної Перемоги. У цей світлий святковий день прийміть щирі вітання і побажання міцного здоров’я, сили та наснаги, Божого благословення та мирного неба над головою!

      Христос Воскрес, Воскресне й наша рідна, єдина та незалежна Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11