Як взаємодіяти з людьми з бойовим досвідом? – розкаже новий серіал на «Дія.Освіта»

     На платформі «Дія.Освіта» зʼявився новий серіал «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія». В ньому йдеться про те, як коректно та з повагою комунікувати з військовими, ветеранами та ветеранками. В 11 серіях військовослужбовці разом з експертами розкажуть, як підтримати, про що варто питати, а яких тем краще не торкатися в розмові. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

     – Щодня українські військові борються за нашу свободу. А чи знаєте ви, що відчувають захисники після повернення додому та як вислухати людину, коли вона хоче виговоритися? коментують у Мінцифрі. – Герої серіалу – герої в житті, військовослужбовці, які діляться досвідом комунікацій із цивільними.

      Серед головних тем:

    • особливості комунікації в родині, колі друзів, магазині, парку чи громадському місці;
    • якими словами підтримати людину, якщо вона розповідає про досвід полону;
    • як ввічливо подякувати за службу, не зачепивши особисті кордони людини;
    • як роботодавцю налагодити взаємодію із Захисником чи Захисницею та допомогти реінтегруватися.

      Дивіться освітній серіал за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/people-with-war-experience-dignity-interaction

     Довідка. Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри в межах тематичної хвилі «Досвід ветеранів вартий поваги», комунікаційної кампанії «Ти як?», Всеукраїнської програми ментального здоров’я ініціативи першої леді Олени Зеленської за підтримки Координаційного центру з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України, громадської організації «Безбар’єрність» та компанії Visa учасника спільноти «Бізнес без бар’єрів» для платформи «Дія.Освіта».

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11