6 травня, Дніпропетровщина: Нікопольський район знову під ударом дронів та артилерії

Ворог не припиняє тероризувати Нікопольщину. У Великодній вечір поцілив дроном-камікадзе по Марганецькій громаді. Ще два близько опівночі спрямував на Червоногригорівську громаду. Там пошкодив високовольтну лінію електропередач. На щастя, загиблих та постраждалих немає. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 5 травня, окупанти 7 разів атакували Нікопольський район:

Вранці обстріляли з артилерії Покровську сільську громаду, всі інші удари спрямували по Нікополю. Пошкоджений дитячий садок, ліцей, соціальний заклад, 2 багатоповерхівки, приватна оселя, 2 господарські споруди, 3 автівки і 3 лінії електропередачі. На щастя, ніхто не постраждав.

Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив, що з трьох фпв-камікадзе, запущених ворогом цієї ночі, Силами оборони України знешкоджено два.

Вдень прошу мешканців прибережних територій району дослухатись до попереджень про небезпеку, – закликав посадовець.

Ворог продовжує атакувати Нікопольщину, але українські Захисники роблять все можливе, щоб убезпечити людей терористичних нападів. Ми ж з вами маємо продовжувати триматись і допомагати воїнам крокувати до переможного світанку. Починаємо новий тиждень з вірою у краще і надією на якнайшвидше мирне майбуття.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11