24 квітня, Дніпропетровщина: ворог здійснив ракетну атаку по Дніпровському району та не припиняв терор Нікопольщини

     В ніч на 24 квітня російські війська вкотре вдарили по Нікопольщині. Ворог застосовував дрони-камікадзе різних типів та важку артилерію. Поцілив по райцентру, Мирівській і Марганецькій громадах. Про це розповів очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

    Пошкоджені підприємство й агрофірма. А ще – лінії електропередач. Без світла залишилася частина абонентів. Люди не постраждали, написав посадовець.

      Керівник ОВА також повідомив, що вдень, 23 квітня, ворог здійснив ракетну атаку по Дніпровському району.

     Він надав інформацію про вісьмох потерпілих:

      – Постраждали троє чоловіків – 34, 48 і 70 років. Та 72-річна жінка. Всі госпіталізовані у стані середньої тяжкості, написав Сергій Лисак. – З пораненнями і 23-річна дівчина. У неї відкрита черепно-мозкова травма. Важка. А ще – троє чоловіків – 32, 43 та 47 років. Їхній стан середній. Двоє – в лікарні.

      Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що впродовж всього дня, 23 квітня, окупанти тероризували Нікопольщину. Понад двох десятків ударів зазнали райцентр, Мирівська, Марганецька та Покровська громади.

      – Били дронами-камікадзе, скидали з безпілотників боєприпаси та гатили з артилерії. Постраждали двоє людей. Загалом у районі пошкоджені 16 приватних осель, багатоповерхівка, магазин, інфраструктурні об’єкти, адмінбудівля, 5 господарських споруд, авто, газогін та 4 лінії електропередачі. Без світла залишились близько сотні родин, прокоментував очільник облради.

     За уточненою інформацією, від вечірніх атак по Нікопольщині постраждали дві жінки 51 та 61 років. Їм була надана уся необхідна медична допомога. Також пошкоджено ще 2 приватні оселі, авто та господарська споруда.

      Але були цього дня й гарні новини: наші оборонці неба із ПвК «Схід» збили три ворожі безпілотники над Дніпровським районом.

      ПвК «Схід» — як завжди THE BEST! наголосив Микола Лукашук.

      Вдячні нашим відважним воїнам, що захищають небо над Україною та знищують російських загарбників! Разом до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11