На комбінаті розпочалася весняна толока

     Сьогодні, 24-го квітня, на комбінаті стартувала передвеликодня толока. Щорічно працівники нашого підприємства прибирають закріплені за ними території. Попри те, що виробнича діяльність на підприємстві тимчасово призупинена, підтримати добру традицію вирішили й цьогоріч. І не дарма, адже такий чудовий захід виявився не лише корисним для навколишнього середовища, а й подарував купу приємних емоцій, які в наших непростих реаліях є просто безцінними!

     Ініціатором проведення толоки став Голова правління Сергій Шуваєв. Організацію прибирання на себе взяв напрямок із загальних питань на чолі з директором Сергієм Пороваєм та начальником Адміністративно-господарського відділу Олександром Нетудихатком.

     Вже від самого ранку середи на просторах Комплексу спортивних споруд (КСС) працювала техніка Автотранспортного цеху, яка прибула на підкріплення працівників КСС. Озброївшись необхідним інвентарем, наші колеги завзято вигрібали сміття, за допомогою навантажувача Dressta та вантажної машини Howo, розчищали територію поблизу Шахового клубу.

     Тим часом у справжньому оазисі краси Санаторії-профілакторії комбінату, наводив лад натхненний та працелюбний колектив разом з керівником Світланою Пироговською. Працівники, ніби бджілки, кружляли навколо уквітчаних клумб, вивільняли їх від сухого листя та гілок, обрізали кущі, пагони троянд, висапували зайву траву, порослі, прибирали територію від сміття. За цим процесом було любо спостерігати.  

      Користуючись нагодою, ми поспілкувалися з нашими колегами. Вони поділилися своїми думками, які їм навіяла весняна толока та краса навколишньої природи.

     Керівник Санаторію-профілакторію Світлана Пироговська зазначила, що заходи на свіжому повітрі, на кшталт весняної толоки, обʼєднують та покращують емоційний стан людей.

      – І хоча наші працівники перебувають на простої, вони сьогодні зібралися разом. Наше завдання – підтримувати порядок та чистоту. Нам від цього приємно і природа просить бути охайною. Наш колектив дуже згуртований. Тільки-но покличеш, відразу відгукнуться, – з гордістю промовила Світлана Миколаївна. – Здаватися не можна ні в якому разі. Обовʼязково потрібно вірити в Перемогу!

     Майстер з озеленення Віра Коновалова також перебувала у піднесеному настрої:

     Кожна весна – це відродження. Погляньте, яка краса навколо, все квітне! Природа створює красу, а ми їй в цьому допомагаємо. Це потрібно для душі! Коли порядок вдома, на території, то й на душі спокійно. Радієш кожній квіточці, листочку, співу птахів. Особливо приємно зустрітися в рідному колективі, поспілкуватися, отримати купу позитивних емоцій!

    Колежанки Людмила Кириченко та Лідія Шатохіна розповіли, що вони постійно доглядають за територією оздоровчого комплексу:

     Ми робимо все для того, щоб наш Санаторій-профілакторій був чистим.

      Працівниці зазначають, що милуючись навколишньою красою та вдихаючи весняні аромати, покращується настрій. Коли в країні йде війна, подібна працетерапія додає їм сили та надію:

     Не можна опускати руки і впадати в депресію, а потрібно боротися, щось робити, бо життя продовжується. У нашому колективі панує дружня атмосфера, ми завжди підтримуємо один одного.

     Пані Любов Донік захопилася важливою справою:

     – Працюємо із задоволенням! Як тільки потрібно, ми тут як тут! Ми завжди на позитиві, погані думки женемо подалі. А ще мені радісно від того, що скоро приїде мій онук, який зараз проходить строкову службу. Головне, щоб все було добре, для цього й стараємося. До Перемоги!

     Нам надзвичайно приємно було бачити усміхнені обличчя наших колег, їхні вогники в очах та життєствердний погляд у майбутнє. Всі позитивні емоції, отримані під час толоки напередодні Великодня, хочеться присвятити нашим мужнім Захисникам. Саме вони, з Божою поміччю, виконують найважчу роботу очищують українську землю від російських окупантів, наближаючи мир і спокій на Батьківщині.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11