25 квітня, Дніпропетровщина: Нікопольщина під прицільним вогнем окупантів, а над Синельниківським районом збили ворожу ракету

     В ніч на 25 квітня російські війська тричі обстріляли Нікопольщину. Вогнем з артилерії накривали Нікополь, Марганець і Червоногригорівську громаду. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

     – Зайнявся газогін. Пошкоджені два приватні будинки, теплиця. Понівечений пам’ятник. А ще – лінії електропередач та стовп вуличного освітлення. Люди цілі, прокоментував посадовець.

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що впродовж дня, 24 квітня, окупанти здійснили з десяток атак по Нікопольщині. Спрямували 6 дронів-камікадзе та гатили з артилерії. Від російських терористичних обстрілів потерпав райцентр, Мирівська, Марганецька та Покровська громади.

     – Пошкоджений приватний будинок, господарська споруда та вантажівка. На щастя, люди не ушкоджені. В інших громадах області день минув без обстрілів, розповів очільник облради.

     За його словами, захисники українського неба збили ворожу ракету над Синельниківським районом.

     – Вибух в області це результат відмінної роботи наших сил ППО! написав Микола Лукашук. Дякую ПвК «Схід» за цілодобовий захист!

     За інформацією очільника Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенка, Силам оборони України вдалося знешкоджено пʼять із шести фпв-камікадзе, якими вчора вдень окупанти атакували Нікопольщину.

     Вдячні українським Захисникам, котрі тримають небо, стоять на варті нашого спокою і боронять державу від російських загарбників. Підтримуємо ЗСУ, віримо в Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11