Наш колега Вʼячеслав Орленко потребує допомоги!

     Взимку цього року у нашого колеги розвинулося тяжке онкологічне захворювання. Мова йде про машиніста конвеєра Чкаловського карʼєра №2 Вʼячеслава Орленка. Зараз працівник перебуває на вимушеному простої й, аби вибороти право на нормальне життя, йому не обійтися без нашої допомоги.

     Річ у тім, що у грудні 2023 року лікарі поставили Вʼячеславу Орленку невтішний діагноз – гіперплазія передміхурової залози (ДГПЗ), іншими словами аденома простати. Це патологія, при якій тканини простати розростаються. В результаті страждає сечовий міхур, нирки та інші органи системи. Наслідки для пацієнта виявилися дуже серйозними. 50-річний чоловік вже переніс хірургічне втручання, але підступна хвороба не відступила. Під час обстеження виявили онкологію сечового міхура. Медики наполягають на негайному проведенні операції.

     Отже, попереду на нашого колегу чекає тривале та дороговартісне лікування. Сума, яка потрібна вже зараз – 40 тисяч гривень. Але таких грошей у родині Вячеслава Орленка просто немає. Тому йому вкрай необхідна наша фінансова підтримка.

     У наш складний час важливо не стояти осторонь чужої біди. Вʼячеслав Станіславович – не лише чудовий та сумлінний працівник, а й добра, чуйна та порядна людина. Давайте не будемо байдужими та підтримаємо нашого колегу будь-якою посильною сумою. Разом ми можемо допомогти йому здолати важку недугу.

Номер картки Вʼячеслава Орленка для допомоги:

4211 1307 0053 6321 («Кредит Дніпро»).

Номер телефону Вячеслава Станіславовича: (098) 053 40 52.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11