30-го квітня запрошуємо всіх бажаючих здати кров для поранених Захисників України

     Покровський гірничо-збагачувальний комбінат продовжує організацію поїздок для донорів. Поділитись своєю кровʼю з пораненими Захисниками та цивільними українцями, які постраждали внаслідок воєнних дій, можуть не тільки працівники нашого підприємства, а й всі охочі.

      Аби взяти участь у донорстві, працівники комбінату мають завчасно звернутись до відповідальних у своєму підрозділі. Долучитися до донорства можуть й люди, котрі не працюють на підприємстві. Для цього їм слід обов’язково подати заявку, зателефонувавши за такими номерами: (096) 988 81 27; (05667) 5 32 53 відділ кадрів та навчання.

     В донації можуть взяти участь особи віком від 18 років, вагою понад 50 кг, які мають міцне здоров’я, гарне самопочуття та бажання стати донорами.

      Наступна поїздка до Нікопольської станції переливання крові відбудеться 30-го квітня (вівторок). Безкоштовний автобус комбінату рушатиме о 9.30 від входу на стадіон «Авангард».

     На донацію візьміть з собою наступне:

    • паспорт,
    • ІПН код (реєстраційний номер облікової картки платника податків),
    • питну воду.

      З початку повномасштабної війни наші колеги активно долучилися до донорського фронту і зараз продовжують виконувати свою почесну місію рятувати життя українських Захисників. За понад два роки російської агресії до банку крові від працівників нашого підприємства та їх рідних надійшло 618 доз, що становить 278 літрів! Долучайтесь і ви до порятунку наших мужніх воїнів, котрі, ризикуючи життям і здоровʼям, виборюють мирне майбутнє України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11