Щиро вітаємо з ювілеєм ветерана комбінату Олександра Гребенюка

Сьогодні, 18 квітня, своє 65-річчя відзначає професіонал з великої літери, гірник зі стажем та безцінним досвідом, справедлива і добросовісна людина з наполегливим та непереможним характером – Олександр Вікторович ГРЕБЕНЮК.

З нашим ювіляром, певно, знайомі всі старожили і більшість представників сучасної історії Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Адже Олександр Вікторович присвятив нашому підприємству всі 35 років свого трудового стажу. Він прийшов на комбінат у далекому 1980-му. Спочатку працював помічником машиніста екскаватора в Богданівському кар’єрі. Потім розвивав навички гірника у Шевченківському та Північному кар’єрі, де обіймав посади гірничого майстра, головного інженера та начальника дільниць.

У 2006 році Олександра Гребенюка за його заслуги і багатий досвід призначено на посаду начальника Північного кар’єру. Довелось нашому ювіляру попрацювати і заступником технічного директора комбінату, а також на керівних посадах Чкаловського кар’єру №2. Але останні 4 роки своєї трудової діяльності Олександр Вікторович все ж таки присвятив вдосконаленню роботи Північного кар’єру, до керівництва яким він повернувся у 2010 році. Звідси і пішов на заслужений відпочинок.

Під час роботи на комбінаті досвідчений керівник і мудрий наставник появляв себе не тільки у виробництві, а й на спортивній ниві. Завжди підтримував та розвивав спортивний рух у своєму підрозділі, в якому і сам брав активну участь. До речі, Олександр Вікторович і зараз тримає гарну форму. Він регулярно займається настільним тенісом і успішно виступає на змаганнях з цього виду спорту, в   рамках спартакіад підприємства.

Шановний Олександре Вікторовичу, колектив Північного кар’єру, а також всього підприємства і профспілкового комітету, від усього серця вітають вас с ювілейним 65-річчям. Нехай ця дата стане для вас ще одним кроком до мудрості, самовдосконалення та примноження всіх здобутків. Міцного вам здоров’я, переможних досягнень та злагоди у родинному колі.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11