18 квітня, Дніпропетровщина: два десятки атак і руйнівні наслідки – Нікопольщина в полі зору ворога

Протягом минулої доби, з 17 на 18 квітня, російські терористи не припиняли гатити по Нікопольському краю артилерією та безпілотниками. Під ударом були Нікополь, Мирівська, Червоногригорівська, Марганецька та Покровська сільська громади. Крім того, окупанти запустили ракету по Синельниківському району, а над Криворізьким — збили шахед. Про це розповів очільник області Сергій Лисак.

За словами посадовця, через атаки на Нікопольщину пошкоджені лікарня, інфраструктурний об’єкт. А ще – 14 приватних будинків, 11 господарських споруд, 4 гаражі й стільки ж авто. Понівечені теплиці та парники. Газогони і лінії електропередач.

По Синельниківському району агресор вгатив ракетою. Знищив приватну оселю, ще 3 – пошкодив. Побиті 4 господарські споруди, 5 машин, газопровід. Люди не постраждали, — прокоментував керівник Дніпропетровщини.

Він додав, що вночі чотири дрони поцілили по Мирівській громаді, що на Нікопольщині. Головне – обійшлось без людських жертв.

 

Попри всі підступні дії російської армії, тримаємось! Крокуємо у новий день, допомагаємо і віримо в ЗСУ та наближаємо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11