8 квітня, Дніпропетровщина: Нікопольщина під прицілом окупантів

    Ввечері та в ніч на 8 квітня російські окупанти здійснили 8 атак на Нікопольщину. Завдавали ударів дронами-камікадзе та артилерією. Гучно було у районному центрі та Марганецькій громаді. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

     За його словами, внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені комунальне підприємство, приватний будинок, автомобіль. Люди не постраждали.

      Також посадовець доповів, що наші військові із ПвК «Схід» знищили керовану авіаційну ракету:

      Вороже залізяччя ліквідували у Криворізькому районі. Дякую, захисники!

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що впродовж дня, 7 квітня, окупанти 8 разів атакували Нікопольський район. Спрямували 5 безпілотників та з десяток артилерійських снарядів. Удари прийшлися по самому Нікополю, Марганецькій, Першотравневській та Мирівській громадам.

     – Зачепило інфраструктурний обʼєкт та екскаватор. Через влучання безпілотника у Першотравневській громаді загорівся дах житлового будинку, пожежу загасили, пошкоджено і господарську споруду. Головне, що люди не постраждали, написав керівник облради.

      Окупанти продовжують терор мирного населення, але ми точно знаємо, що вистоїмо і не дамо ворогам досягти своїх ганебних планів. Починаємо новий тиждень з підтримки наших Захисників, обʼєднуємо зусилля для наближення Перемоги України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11