Гороскоп на тиждень – з 8 по 14 квітня 2024 року

     Те, що відбувається протягом цього періоду, має ключове значення на найближче півріччя, тому ретельно обмірковуйте кожен крок. Не допускайте поспіху та дійте обачно. Девіз на весь тиждень і навіть до 25 квітня: «тихіше їдеш далі будеш».

      Починається тиждень із сонячного затемнення, 8 квітня. Головні події цього періоду обертатимуться навколо особистого життя, співпраці, переоформлення договорів. У роботі краще взяти паузу чи закрити поточні процеси. Нині важливий контроль у всьому, а особливо у сфері особистих та ділових взаємин. Спокій та неквапливість допоможуть досягти максимальної концентрації, що дозволить без зусиль вирішувати будь-які завдання.

     Протягом тижня люди схильні зациклюватися на проблемі, відчувають глухий кут, внутрішній протест. У житті багатьох настає переламний момент, обставини перевіряють на міцність. Цей період буде схожим на генеральну репетицію перед потужним стрибком уперед.

ОВЕН. Представники знаку, зайняті розширенням своєї справи, можуть розпочати переговори з партнерами. Вони завершаться несподіваними результатами. Можливі домовленості з кимось із давніх знайомих, котрі займають важливе становище у суспільстві. Службовцям не варто розраховувати на підвищення. У фінансовому сенсі нейтральний період, втім можливі деякі додаткові надходження.

ТЕЛЕЦЬ. Події тижня сприяють особистісному та духовному зростанню. Мають бути важливі розмови з начальством, діловими партнерами. Якщо ви вкладалися повністю у свою роботу, йтиметься про підвищення на посаді або про значне розширення повноважень. Якщо ж недбало ставилися до своїх обовʼязків, то можливе звільнення або розрив контрактів. В особистому житті відбуваються досить важливі події. У повітрі витають зміни, яких ви прагнете.

БЛИЗНЮКИ. Грошей стає більше, і окрім звичайних заробітків, можна розраховувати на повернення старих боргів, підприємцям – на вигідні інвестиції. У коханні та сімейному житті все не так просто. Можливо, гора проблем, що накопичилися у взаєминах, ось-ось перетвориться на виверження вулкана. У людей самотніх та розчарованих у колишніх прихильностях, зʼявиться прекрасна можливість влаштувати своє життя.

РАК. Ймовірність доленосної зустрічі досить висока, особливо якщо ви поїдете в подорож. Закохані зі стажем зможуть зміцнити стосунки, серйозніше поставитися до свого майбутнього, подумати про шлюб чи спільне проживання. Ті, хто планує переїзд до нового будинку, можуть практично завершити будівництво, ремонт та інші господарські заходи. Ви можете почуватися не дуже впевнено і бадьоро, проте до захворювань справа не дійде, якщо дотримуватися режиму дня і памʼятати про користь здорового сну.

ЛЕВ. Це час напруженої скрупульозної роботи, коли доведеться розбиратися з різними складними завданнями. Звертайте увагу навіть на найдрібніші деталі і не випускайте з уваги дрібниць. Професійно активним представникам вашого знаку доведеться займатися складною рутинною роботою, пов’язаною з організацією основних процесів проєкту. У фінансовому плані період – нейтральний. Великих прибутків не передбачається, не буде й втрат. В особистому житті відбуваються різноспрямовані, але важливі події.

ДІВА. Багато представників вашого знаку вчергове займуться складними питаннями, повʼязаними з нерухомістю, придбанням житла, його зміною, ремонтом тощо. Подружні пари всіляко піклуються одне про одного, закликаючи на допомогу мудрість та кохання. У разі проблем на роботі або зі здоровʼям ви можете сміливо розраховувати на свого партнера. Складні стосунки з найближчими родичами поступово врегулюються, і цей позитивний процес надихне вас на зміцнення кровних звʼязків.

ТЕРЕЗИ. Період більше підходить для закриття «хвостів», але не для починань. Хтось вирішить проблеми зі своїм колективом, а хтось зробить зміну до структури свого господарства. Це може бути складання графіків, закупівля інвентарю, підбір персоналу, здавання звітів та багато іншого, що зовсім не схоже на творчий процес. Підприємцям доведеться звернутися до давніх друзів, щоби розібратися з документами. Якщо раціонально використовуватимете кошти, то зможете трохи накопичити.

СКОРПІОН. Ваш енергетичний потенціал помітно збільшиться. Навіть ті, хто давно страждає на хронічні недуги, дуже швидко одужають, що дасть можливість зайнятися давно відкладеними справами. У цей період реальні нові пропозиції, які можуть дещо пожвавити бізнес, який починає згасати. Вдалими будуть угоди з партнерами. Керівники відчуватимуть роздратування через безладність співробітників, тому більшість процесів доведеться тримати під особистим контролем.

СТРІЛЕЦЬ. Напружена щоденна праця забирає багато часу та сил, тому на особисте життя їх може й не вистачати. У багатьох представників вашого знаку відновляться стосунки зі старими друзями та знайомими, які проживають в інших містах чи країнах. Сімейним людям варто впритул зайнятися вихованням дітей, допомогою батькам. Вам може пощастити зустріти цікаву людину в колі спільних знайомих, і цілком можливо, що вона стане вашою справжньою долею.

КОЗОРІГ. Подружжя, що розсварилося в минулому, може подумати про примирення, і в цьому йому допоможуть друзі, хтось із рідні або спільні діти. А якщо у вас немає бажання наступати на ті самі граблі, то можна обговорити прийнятні умови розлучення. Дружні пари зможуть вирушити у спільну поїздку, яка зміцнить їхні стосунки. У робочих справах спостерігатиметься певна невизначеність. Сприятливий час для того, щоб зайнятися своїми особистими справами, тому намагайтеся взяти кілька днів відпустки і присвятити час близьким і рідним.

ВОДОЛІЙ. Активізуються звʼязки з колегами з інших міст чи країн, можливе відновлення втраченої раніше співпраці, вдале відрядження. Можна розраховувати на підтримку партнерів у справі та отримання кредиту на досить вигідних умовах. Якщо ви молодята, то можлива напруженість через фінансові питання, ведення сімейного бюджету. Самотні серця ближче до кінця місяця можуть розраховувати на несподіване знайомство, яке переросте на щось значуще, або захопливий короткостроковий роман.

РИБИ. Настає період яскравих професійних рішень та напруженої відповідальної праці. Фінансова ситуація буде стабільною. Якщо ви хочете переглянути умови нещодавніх угод, що не влаштовують вас, то саме час цим зайнятися. Опоненти підуть на компроміс, оскільки іншого виходу вони просто не мають. З одного боку, хочеться видихнути після складного періоду труднощів, водночас нові пропозиції та шанс заробити змусять вас відкласти на потім думки про відпустку.

Всім продуктивного та спокійного тижня! Нехай зірки приносять успіх та допомагають нашим Захисникам наближати Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11