2 квітня, Дніпропетровщина: вночі працювали сили ППО, а зранку було гучно в Нікопольському районі

     Ранок вівторка, 2-го квітня, на Нікопольщині почався з обстрілів. Російська армія кілька разів вдарила з артилерії та дронами-камікадзе. Поцілила по райцентру та Червоногригорівській громаді. Наслідки з’ясовуються. Про це доповів очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

      За його словами, вночі над областю наші вартові неба приземлили 9 шахедів – в Дніпрі, Дніпровському, Нікопольському, Павлоградському, Синельниківському та Кам’янському районах.

      В обласному центрі через падіння уламків виникло два загоряння, які оперативно загасили. На щастя, люди не постраждали. Пошкоджені двоповерхова будівля та пожежна частина.

     Керівник ОВА також розповів про наслідки ракетної атаки на Кривий Ріг, яка була здійснена ввечері 1-го квітня.

    Там уламки ворожого залізяччя поранили 42-річну жінку. Постраждалій надали необхідну медичну допомогу, вона лікуватиметься вдома.

      Крім того, зайнялася лісосмуга, вибуховою хвилею повибивало вікна у будинках неподалік.

     – За уточненою інформацією, через вечірню атаку на Кривий Ріг вибиті вікна у трьох дев’ятиповерхівках. Понівечене авто. Зачепило високовольтну лінію електропередач, написав Сергій Лисак.

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що впродовж минулого дня, 1-го квітня, ворог з десяток разів атакував Нікопольщину. Росіяни спрямували дрони-камікадзе і відкривали вогонь з артилерії по Нікополю та Мирівській громаді.

    У райцентрі пошкоджено приватний будинок та гараж. На щастя, обійшлося без постраждалих. В інших громадах області день минув спокійно,зазначив керівник облради.

     Попри російський терор жага незламних українців до справедливості тільки міцнішає. Ворогам ніколи не забрати у нас те, чого вони ніколи не мали – волю, віру в добро та нашу Перемогу, яку наближаємо разом!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11