Покровчани отримали чудовий подарунок від Захисників України

     Сьогодні мальовничий сквер біля центральної площі міста прикрасили три чудові лавки. Цікаво, що їх покровчанам, із вдячністю за підтримку, подарували військові 62 батальйону 103 бригади. На кожній лавочці знаходиться пам’ятна табличка та зображення Гербу Покрова.

     Місцеві мешканці з приємним здивуванням милуються чудовими лавками. Такий зворотний звʼязок із Захисниками України наповнює серце гордістю, нагадує, наскільки наша підтримка потрібна та допомагає армійцям наближати Перемогу.

      А що думають самі покровчани з приводу такого незвичного подарунку з фронту, ми запитали у них особисто.

     Фахівець Покровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів Тетяна Лупачова (виконуюча обовʼязків заступника директора з навчально-виховної роботи):

      – Я щиро вдячна нашим Захисникам за турботу про мирне населення, але найбільша моя вдячність та низький уклін за захист територіальної цілісності та суверенітету України.

     Пенсіонер Василь Григорович, 66 років:

     – Вважаю, у першу чергу необхідно підтримувати наших Захисників. Зі свого боку постійно допомагаю, чим можу, навіть зі своєї маленької пенсії.

     Юрій, 41 рік, мешканець міста:

      – До знаку вдячності від військових ставлюся дуже позитивно, приємно мені! Вкрай важливо їм допомагати. У мене є багато товаришів, котрі служать, їм дуже потрібна допомога. Сам працюю в зоні бойових дій, в Нікополі, на трубному заводі «Сентравіс». Хлопців багато наших пішло воювати.

     Однокласниці Ірина та Єва:

      – Ми дуже вдячні! Добре, що встановили нові красиві лавки від військових. Тепер ми будемо відпочивати тут і згадувати наших Захисників. Потрібно постійно допомагати ЗСУ і памʼятати, що вони виборюють мир на нашій Батьківщині.

      Розділяємо приємні емоції з мешканцями Покрова. Безмежно вдячні нашим найкращим у світі Захисникам! Продовжуємо разом допомагати ЗСУ та єдиним фронтом наближати Перемогу і мир на рідній землі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11