Гороскоп на тиждень – з 1 по 7 квітня 2024 року

Цей тиждень дуже відповідальний і непростий. Він принесе стресові ситуації, розкриє минулі неприємні моменти. Не найкращий час для цілеспрямованих дій – зайва активність загрожує помилками та хибами. Слід звертати увагу на свої почуття та думки, не поспішати ухвалювати доленосні рішення, оскільки вони вплинуть на події найближчих 6 місяців. Намагайтеся не з’ясовувати стосунки. Акцентуйтесь на прекрасному, займіться створенням гармонійного простору довкола себе.

ОВЕН. Ваші запити зростають, але зайва вимогливість як до себе, так і до інших людей не приведе до хорошого результату. Чим сильніше ви поспішаєте, тим більше виникає перешкод та обмежень. Можна зіткнутися з помилками, травмами, а також обовʼязками, що раптово з’явилися. Звичайно, це виводитиме з себе. Контролюйте емоції – і зможете «гори звернути». Намагайтеся домовлятися з оточуючими, а не ставити нікого перед фактом.

ТЕЛЕЦЬ. Тиждень принесе розчарування: здаватиметься, що вас недооцінюють, бажання не задовольняються належним чином. Не вірте обіцянкам інших людей! І самі реально оцінюйте свої можливості. Збільшується ймовірність виникнення конфліктів. Якщо в ваших планах влаштувати генеральне прибирання та залучити до цього домашніх, то спочатку поцікавтеся їхніми планами. Інакше замість чистоти в домі отримаєте скандал і тривалі образи.

БЛИЗНЮКИ. Цього тижня ви схильні піддаватися слабкостям, надмірно витрачати гроші, заїдати невдачі, розчинятися у задоволеннях та лінощах. Будьте обережнішими з цим, щоб не підірвати своє здоровʼя. Всі складнощі, що виникають, створюються вашими комплексами, страхами і фобіями, які не дають рухатися вперед. Сприятливий час для того, щоб отримати консультацію астролога та розібратися з проблемами на глибокому рівні.

РАК. Монотонність життя дратуватиме. Привіти з минулого дуже втомлюють. Особливо активізуються колишні партнери. Але краще зараз з усім розібратися і не нести непотрібний тягар у своє прекрасне майбутнє. Гарний час для перегляду взаємин із людьми загалом. Місяць є вашим управителем, тому в сезони затемнень ви почуваєтеся недобре, складно досягти гармонії, внутрішньої та зовнішньої. Шукайте тендітний баланс у всіх сферах життя, думках і діях і намагайтеся його не втратити.

ЛЕВ. Тиждень одночасно складний і важливий для вас. Не ухвалюйте доленосних рішень і спокійно проживіть цей непростий період. Вже скоро зʼявляться сприятливі можливості. Бережіть себе та свій внутрішній стан. Від рішучих дій переходьте до дипломатії, враховуйте інтереси оточення. А найголовніше – присвятіть якнайбільше часу своїм коханим та рідним людям!

ДІВА. Намагайтеся знайти компроміси, використовуючи енергію коридору затемнень для правильного закладання перспектив. А поки течія всіх процесів вашого життя значно сповільнюється. Несприятливий період для зміни роботи та запуску бізнесу чи нового проєкту. Але це чудовий час для глибоких роздумів про високе, виправлення помилок минулого, а також відновлення давніх звʼязків. Не довіряйте незнайомцям! Цінуйте тих, хто поруч.

ТЕРЕЗИ. У період коридору затемнень подумайте про всі сфери вашого життя. Ви визначите ту, яка вимагатиме більшої уваги – саме зараз можна багато чого змінити на краще. Місячне затемнення у вашому знаку створює потужний потік енергій, але їх можна застосувати з користю, якщо правильно розставити акценти. До 5 квітня ви можете обернути будь-яку ситуацію на свою користь. Уникайте конфліктів і не потрапляйте на хитрощі шахраїв.

СКОРПІОН. Зараз особливо важливо сфокусувати свою увагу на проблемних речах. У вас багато сил та енергії, які дозволять глибоко розібратися у всіх питаннях та вирішити найскладніші завдання. Схильність до постійних трансформацій та саморозвитку дозволяє вам точно бачити та розуміти інших людей, тому корисно протягом тижня зайнятися покращенням сфери особистих та ділових взаємин. Але якщо маєте вибуховий характер, намагайтеся не погіршити поточний стан речей.

СТРІЛЕЦЬ. Гарний час для того, щоб проявити себе у громадській діяльності, політиці чи викладанні. Або зібратися зі старими друзями, згадати найкраще з минулого. Порівняно з представниками інших знаків зодіаку весняний сезон затемнень принесе вам мінімум неприємностей та тривог. Тому ви можете стати опорою для близьких людей у цей непростий період. Ваша динаміка життя практично не змінюється, а в якихось моментах навіть покращується.

КОЗОРІГ. Початок тижня може принести неприємні події. З іншого боку, період є дуже відповідальним і може відкрити нові можливості, якщо ви здатні до самокритики. Спробуйте поринути у свій глибокий внутрішній світ, який закритий для інших, і знайти причини проблем. У вас є всі шанси зробити в житті конструктивні перетворення й усунути недоліки, якщо будете чесні самі з собою.

ВОДОЛІЙ. Ви вмієте виділятися з натовпу, проте намагайтеся зробити так, щоби це не сталося через скандал. Саме зараз ви можете втілити в життя ваші ідеї! Енергія бʼє ключем, головне спрямуйте її в потрібне русло. Відповідний час для того, щоб запустити позитивні зміни, по-новому продемонструвати себе навколишньому світу. Навіть якщо й відбуваються якісь потрясіння, вони сприятимуть переходу на новий цікавий життєвий етап.

РИБИ. Весняний романтичний настрій трохи затьмарюється впливом затемнень. Можуть виникати обставини, яким важко протистояти. Багато представників знаку відчують приплив ніжності, а також бажання потурати своїм задоволенням. З останнім — акуратніше, адже лінощі та переїдання призводять до проблем зі здоровʼям. Ідеальний період для творчої діяльності, отримання консультацій астролога чи психолога, езотеричних практик.

Всім спокійного та мирного робочого тижня!

Нехай зірки приносять Вам удачу та допомагають нашим Захисникам здобувати Перемогу!

ПАМ’ЯТАЙТЕ: ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11