У «Дії» запрацює кабінет пацієнта?

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров в ефірі національного телемарафону розповів про нові послуги, які вже найближчим часом з’являться в застосунку «Дія».

Вже зовсім скоро ми плануємо запустити Кабінет пацієнта і медичні push-повідомлення в «Дії». Це дуже важливо для збереження персональних даних в медичній системі, – акцентував міністр.

Варто додати, що в такому кабінеті українці зможуть самостійно змінювати персональні дані та керувати деклараціями з сімейними лікарями. А ще електронний кабінет пацієнта унеможливить створення фіктивних записів про візити до лікаря.

Додатково посадовець нагадав, що Мінцифри активно працює над запуском послуги одруження онлайн. Окрім цього, незабаром у додатку може з’явитися можливість розмитнення авто. Ця послуга вже цифровізована, однак для її запровадження треба дочекатись голосування у Верховній Раді.

У «Дії» буде створено і Єдиний реєстр, який уніфікує відомості про адміністративно-територіальні одиниці, будівлі, споруди та їх адреси. Це дозволить використовувати дані для прозорого та підзвітного планування відбудови.

Незважаючи на війну, Україна розвивається у всіх напрямках. І цифровізація – це той прогресивний етап, який наша країна з кожним днем все більше освоює. Крокуємо в ногу з часом і наближаємо нашу Перемогу.



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11