27 лютого, Дніпропетровщина: окупанти не припиняють тероризувати Нікопольщину, а сили ППО вполювали ворожі цілі в небі над областю

     Минулої доби ворог з важкої артилерії обстрілював районний центр, Мирівську та Червоногригорівську громади. Загалом російські війська випустили по цій території 25 снарядів. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

     – Люди не постраждали. Пошкоджений один з ліцеїв. Там вибиті вікна. Понівечені вантажівка та екскаватор, – написав посадовець.

     Також він повідомив, що вчора ввечері військові з ПвК «Схід» збили ворожий безпілотник у Новомосковському районі.

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що наші сили ППО знищили над областю дві ворожі ракети. Їх збили в Криворізькому районі.

     За інформацією очільника Нікопольської РВА Євгена Євтушенка, вчора вдень під ворожий удар потрапили Нікополь, Марганецька та Мирівська громади. Окупанти здійснили три артилерійські обстріли і застосували 6 фпв-камікадзе, 4 з яких вдалося знешкодити оборонцям неба.

      У Мирівській громаді під час артобстрілу отримав поранення 70-річний місцевий мешканець. Лікарі надали чоловіку необхідну допомогу, лікуватиметься вдома.

     – Загалом, понівечено десять приватних і один багатоповерховий будинки, господарчу споруду, інфраструктурний об’єкт, соціальний заклад, автомобіль, лінії газо- та електромережі, – повідомив Євген Євтушенко.

     Він побажав ворогам України справедливого покарання та закликав мешканців прибережних населених пунктів у разі повітряних загроз спускатися в укриття або користуватися правилом двох стін.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11