Гороскоп на тиждень – з 26 лютого по 3 березня 2024 року

     Напружений планетарний аспект спонукає до імпульсивної поведінки, нерозсудливості, необачності та нетерплячості на цьому тижні. Натрапивши на перешкоди, важливо відійти на крок назад, а не прагнути в роздратованому стані будь-що досягти бажаного. Це допоможе уникнути неприємностей та зберегти власну репутацію.

ОВЕН. Ви сповнені енергії, яка допоможе вам досягти бажаного. Якщо є мета і ви на ній сконцентровані, спокійно та просто висловлюєте свої думки. Так ви легко зможете досягти порозуміння з оточенням та знайти союзників. Завдяки хорошій сприйнятливості та раціональному погляду на життя ви реалізуєте свої задуми на практиці. В особистому житті також відбувається щось важливе, що позитивно впливає на ваш емоційний стан.

ТЕЛЕЦЬ. Можуть несподівано проявитись художні здібності, дизайнерський талант, схильність до в’язання, шиття, моделювання одягу. Саме зараз можна перевести своє хобі у джерело заробітку, розпочати власний бізнес та незабаром здобути фінансову незалежність. У сімейному житті, романтичних взаєминах не все так гладко, як хотілося б. Цього тижня, як ніколи, важливо не переносити емоційний стан та особисті проблеми у ділову сферу.

БЛИЗНЮКИ. Загострюється чуття на прибуткові угоди, тому вдається досягти стабільності у фінансовій сфері. У разі потреби ви можете боротися за збереження свого соціального становища, якщо зіткнетеся з нечесною конкурентною боротьбою. Терпіння у професійних справах, практичний підхід до вирішення питань, організаторський талант дозволяє навести лад у всіх життєвих аспектах. Різномаїття ідей і холодний розум дозволяють набути позитивного впливу на оточення.

РАК. Хороші та творчі взаємини з оточенням сприяють організації нових проєктів, об’єднанню у групи та спільноти. Прекрасний час для планування особистого життя, розширення сім’ї, ближніх та далеких переїздів. Стабільний, але дещо сумбурний порядок дня трохи втомлює, але зараз ви добре пристосовуєтеся до вимог ситуації. Динамічність та оригінальність в ухваленні рішень можуть привертати до вас увагу загалу.

ЛЕВ. Швидкість реакцій, емоційна контактність, легкість вивільнення з минулих вражень дозволяє зайняти лідерські позиції. Новаторські ідеї та чуття відкривають перед вами вигідні можливості, дають шанси для покращення фінансового становища та родинного благополуччя. Підсвідомі осяяння впливають на формування рішень. У всіх практичних справах звертайте увагу на відчуття та намагайтеся застосовувати творчий підхід.

ДІВА. Ви спритно плануєте повсякденні справи, гармонійно пристосовуєтеся до панівних течій. Обставини дозволяють застосувати незвичайні психологічні здібності, наявні навички конкретної діяльності. У разі правильного використання можливостей можете досягти успіху, суспільної популярності, стабільності у фінансовій сфері. Якщо ви відчуваєте якийсь дисбаланс, докладіть усіх сил для встановлення рівноваги і в жодному разі не здавайтеся перед труднощами.

ТЕРЕЗИ. Чудова інтуїція надає всьому, що ви робите, особливий шарм, тому все створене вами відрізняється своєю винятковістю. Зараз ви відчуваєте навколишній світ більш гармонійним і свідомим, ніж є насправді, і можете створювати відповідну атмосферу у своєму оточенні. Якщо прагнете набути популярності, здобути суспільне визнання, використовуйте можливості цього тижня максимально. Гарний час для романтичних пригод та нових знайомств.

СКОРПІОН. Велика уява в галузі трансцендентального та сильна емоційна сприйнятливість допомагають відчувати інших людей. Можливе розкриття паранормальних здібностей. Попередні знання, накопичені в підсвідомості, дають незвичайну інформацію. Тиждень ідеально підходить для того, щоб створити міцний зв’язок із сімʼєю. Гармонія між свідомістю та підсвідомими бажаннями, відчуттями та почуттями сприяє підвищенню якості життя.

СТРІЛЕЦЬ. Сприятливий час для пошуку та встановлення співпраці з іншими людьми. Якщо ви займаєтеся роботою, яка приносить емоційне задоволення, можете підготувати підґрунтя для професійного зростання. Хороше вміння висловлювати свої думки дозволяє вам завоювати увагу оточення. Складаються слушні обставини для торгівлі та громадської роботи, відкриття бізнесу, взаємин з колегами.

КОЗОРІГ. Вміння тримати почуття під контролем розуму, вигідно виділяє вас на тлі оточення. Можливі численні поїздки, частий обмін думками з іншими людьми, що призведе до успішного просування своїх проєктів і зміцнення становища в соціумі. Надмірна поблажливість може призвести до того, що вашими почуттями просто скористаються. Ви зможете сміливо боротися та рішуче перемагати, не руйнуючи при цьому стосунки з людьми та обставини.

ВОДОЛІЙ. Ваша емоційність сильна, але водночас гармонійна. У поводженні з оточенням намагайтеся бути ввічливими, тактовними, глибоко і тонко реагуйте на його вчинки. Ви можете досягти успіху завдяки допомозі та підтримці партнерів. Енергійність та готовність ризикувати підвищують вашу конкурентоспроможність. Продуктивність вашої діяльності досить висока, але стежте за режимом праці та відпочинку, щоб зберегти своє фізичне та психічне здоровʼя.

РИБИ. Тиждень наповнений несподіваними сюрпризами. Ви прагнете до ідеальної мети. Тому особливу радість ви переживаєте завдяки повʼязаними з нею передчуттями. У любовній сфері відбуваються яскраві події, але не втрачайте розсудливість та обережність. Намагайтеся дотримуватися професійної та конструктивної взаємодії з партнерами, уникаючи емоційних проявів. Запорука успіху – терпіння та готовність до досягнення компромісів.

Всім вдалого та мирного робочого тижня!

Нехай зірки допомагають вам у досягненні мети!

Віримо у Збройні сили України, в наших мужніх Захисників!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11