Наша колега Лілія Панчук терміново потребує допомоги!

     У наш важкий час здоровʼя є найціннішим ресурсом, яке дозволяє жити повним життям. Але, на жаль, ніхто не застрахований від хвороб, що можуть застати зненацька. Так нещасний випадок стався з нашою колегою Лілією Панчук – бухгалтером Бюро за розрахунками з робочим і службовцями. У листопаді минулого року вона тяжко травмувалася: отримала перелом стопи та хребта. Відтоді жінка перенесла дві операції, але попереду на неї ще чекає оперативне втручання, складний шлях лікування ы реабілітації.

      Про хворобу Лілії Панчук розповіла її донька Олена, яка теж працює на комбінаті економістом фінансового відділу, а нині перебуває у декретній відпустці.

      На жаль, у процесі реабілітації нашу колегу дедалі частіше почав мучити біль у спині. Знімок показав невтішні висновки. Виявилося, що оперативне втручання не дало бажаного результату. Існує великий ризик того, що у пацієнтки можуть відмовити ноги. У зв’язку з цим лікарі наполягають на ще серйознішій терміновій операції на хребті, яку проводять у лікарні ім. Мечникова. Її призначено на 11 березня. Тим часом необхідно зібрати пакет документів, здати купу аналізів і зібрати кошти на проведення самої операції.

      Лілія Анатоліївна понад 30 років працює на нашому підприємстві. Вона – досвідчений професіонал, сумлінна, відповідальна працівниця, а ще – чуйна та добра жінка, яка завжди готова прийти на допомогу іншим. А тепер вона сама потребує нашої з вами підтримки.

      Вартість операції на хребті, яку терміново потрібно зробити Лілії Панчук, складає 80 тисяч гривень! Такої суми у родини наразі немає. Всі заощадження було витрачено на попередні операції, лікування та реабілітацію.

      Тому донька Лілії Панчук звертається до всіх небайдужих з проханням про допомогу та дякує всім, хто вже підтримує її маму під час лікування.

      – Слізно та на колінах прошу вашої підтримки та допомоги у зборі коштів на операцію! Я вас благаю, допоможіть, будь ласка, хто хоч чим зможе, навіть просто репостом! Я б якщо могла, то все б зробила заради того, щоб моя улюблена мамуля була здорова, щоб вона могла проводити час зі своєю коханою та єдиною онучкою, – написала Олена, – Спасибі величезне тим людям, які вже почали допомагати і заздалегідь спасибі тим хто допоможе! Бажаю всім якнайшвидшого припинення війни, щоб усі були живі та здорові! Вірю і сподіваюся тільки на краще… Божого всім благословення та опіки.

      Давайте разом допоможемо врятувати здоровʼя нашій колезі, прекрасній людині, люблячій мамі та бабусі! Кожна ваша перерахована гривня надзвичайно важлива!

Номери карток Лілії Анатоліївни Панчук для допомоги:

4323 3473 9117 6127 (А-Банк);

4211 1307 0085 7107 (Кредит Дніпро);

5375 4112 1332 8805 (Монобанк).
Посилання на банку:

.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11