В Україні запрацював мобільний застосунок «Правовий навігатор» для Захисників

     Громадська організація «Правозахисний центр «Принцип» створила мобільний застосунок для українських військових, ветеранів та їхніх рідних «Правовий навігатор». Про це повідомив співзасновник організації, український правозахисник, ветеран війни Масі Найєм на своїй сторінці у Фейсбук.

     Безкоштовний застосунок допоможе зорієнтуватися в базових юридичних питаннях, повʼязаних з проходженням військової служби та шляхом пораненого. У ньому відображається перелік медичних закладів, соціальних служб, їхні контакти й розклад роботи.

     Завантаження доступне для андроїда та iOS.

      Google play: https://bit.ly/49HA8jx

      AppStore: https://apple.co/42OwKkL

     – Це систематизована і зручно подана інформація по більшості питань, повʼязаних із проходженням військової служби. За цим стоять сотні годин роботи команди «Принцип» і не тільки, – зазначив Масі Найєм. Чому вирішили йти шляхом додатку? Бо телефон – завжди під рукою, а отже і доступ до юридичної довідки і шаблонів документів. Навіть без інтернету.

      Крім того, функціонує сайт «Принцип», де є вся відповідна інформація та можливість отримати консультацію: https://navigator.pryncyp.com/

     Дізнатися правові аспекти щодо медичного відновлення, реабілітації та соціального захисту поранених військовослужбовців також можна на сайті «Турбота» за посиланням: https://turbota.mil.gov.ua/

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11