Зверніть увагу на графік видачі питної води в басейні Покровського ГЗК

Покровський гірничо-збагачувальний комбінат вже 8 місяців безкоштовно видає питну воду працівникам підприємства та мешканцям міста. Така ініціатива була започаткована за рішенням адміністрації комбінату на чолі з Головою правління Сергієм Шуваєвим.

Потреба у забезпеченні населення питною водою виникла після підриву російськими окупантами дамби Каховської ГЕС, теракт відбувся 6 червня 2023 року. Тоді колектив Покровського ГЗК, у тандемі з міською владою та комунальними службами, фактично з нуля побудував нову насосну станцію, яка подає воду на місто. Але технологія її очищення наразі не дозволяє вважати цю воду питною, її покровчани використовують більше для технічних побутових потреб.

А от питну воду, разом з благодійниками, видає і наш комбінат. Працівники підприємства можуть її набрати у своїх підрозділах, а інші жителі міста – у будівлі басейну «Дельфін».

Звертаємо увагу на те, що графік видачі питної води змінився. Враховуючи організаційно-технічні можливості підвезення нової партії води, режим роботи цього пункту видачі триватиме з 8.00 до 14.00.

Велике прохання до покровчан – набирати не більше двох ємностей для води в одні руки для того, щоб її вистачило всім, хто того потребує.

  • Навіть перебуваючи на простої, комбінат продовжує видавати питну воду своїм працівникам та іншим жителям міста. Ми розуміємо, що люди потребують такої підтримки, тому ця ініціатива триватиме і надалі, — підкреслив Сергій Шуваєв.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11