21-го лютого Покровський ГЗК запрошує всіх бажаючих здати кров для поранених Захисників

     Наступного тижня Покровський гірничо-збагачувальний комбінат продовжує організацію поїздок для донорів. У них можуть взяти участь всі бажаючі поділитись своєю кровʼю з пораненими Захисниками та цивільними українцями, які постраждали під час воєнних дій.
 
     21-го лютого (середа) автобус підприємства рушатиме до Нікопольської станції переливання крові. Час відправлення 9.30 від стадіону «Авангард».
     Долучитись до донації можуть всі охочі віком від 18 років, котрі мають міцне здоровʼя та вагу більше 50 кг. Група крові та резус-фактор не мають значення.
 

     Для того, аби взяти участь у донорстві, працівникам комбінату потрібно звернутись до відповідальних у своєму підрозділі.

     Заявки також приймаються від тих людей, котрі мають бажання долучитись до здачі крові, але не працюють на підприємстві. У такому випадку донори мають завчасно звернутись до Відділу кадрів та навчання комбінату за такими номерами телефонів: (05667) 5 32 53, (096) 98 88 127.

      Зверніть увагу! Без попереднього запису бажаючі здати кров в автобус не допускаються!

      На донацію обовʼязково візьміть з собою:

    • паспорт,
    • ІПН код (реєстраційний номер облікової картки платника податків),
    • питну воду.

     Донори можуть і самостійно звертатися до пункту здачі крові. Він розташований за адресою: м. Нікополь, вул. Гагаріна, 66. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 12:00.

      Нагадуємо, що один донор може врятувати життя трьох пацієнтів. Тож медики закликають не залишатись байдужими та допомагати поповнювати Банк крові. Це вкрай важливо під час війни.

     З початку війни працівники комбінату, їхні рідні та знайомі вже здали 584 дози крові, що складає понад 233 літра життєдайної рідини.

     Приєднуйтесь до донорського фронту, ваша кров може воювати!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11