Переселенці, ветерани та люди з обмеженими можливостями зможуть здобути актуальні спеціальності

На Дніпропетровщині буде реалізовано проєкт, який дозволить переселенцям, ветеранам війни та людям з обмеженими можливостями, отримати затребувану спеціальність та стати конкурентоспроможними на ринку праці. Про це повідомляють на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради.
Навчання буде організовано на базі 6 центрів професійно-технічної освіти нашого регіону за проєктом «Skills4Recovery – Швидкий шлях до працевлаштування», який організували Федерація роботодавців Дніпропетровщини, організація розвитку німецької промисловості SEQUA, навчально-методичний центр профтехосвіти у Дніпропетровській області.

До переліку професійних курсів ввійдуть 14 ключових кваліфікацій: будівництво, транспорт і логістика, сільське господарство, легка промисловість та ІТ-технології.
Охочі здобути професію, зможуть обрати серед наступних: газоелектрозварювальник, електромонтер з ремонту та обслуговування електрообладнання, токар, кравець, тракторист, водій навантажувача, молодша медична сестра із догляду за хворими.
Термін навчання складе 3,5 місяці. Після цього слухачі отримають свідоцтво про освіту, яке стане перепусткою у подальшому працевлаштуванні.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11