У Покрові сусідка-шахрайка ошукала довірливу пенсіонерку

6-го січня до поліції звернулась 65-річна пенсіонерка. Жінка розповіла, що з її картки викрали гроші. Про це повідомляється на сайті Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області.
Як з’ясували правоохоронці, фігуранткою справи стала сусідка потерпілої. На початку грудня пенсіонерка звернулася до жінки з проханням допомогти змінити пароль її банківської картки у мобільному застосунку. Після цього жінка взяла телефон у пенсіонерки під приводом подзвонити та переказала на свій рахунок спочатку 1 тис. 300 грн, потім 1 тис. 500 та 2 тис. грн. Таким чином, 32-річна жінка вкрала майже 5 тис. грн. Факт зникнення грошей потерпіла виявила майже через місяць та одразу ж звернулась до поліції.
19-го січня сусідці-шахрайці повідомили про підозру за трьома фактами злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального Кодексу України. Якщо вину буде доведено, то вона ризикує отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
У зв’язку з цим поліція закликає громадян у жодному разі нікому не розголошувати персональні дані, а також паролі входу до банківських застосунків! Тільки так, ви зможете захистити свої кошти від дій зловмисників.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11