Наш колега, Захисник України – Віталій ДОБРИК потребує допомоги!

Віталію Добрику у грудні минулого року виповнилося 46. Він має прекрасну родину – кохану дружину Аліну та донечку Віку. Та має за плечима і важкий досвід випробувань війною. Віталій – учасник АТО. Під час військової служби на Донбасі отримував контузії і поранення. Він пережив жахіття російського полону та вийшов з Іловайського котла. До початку повномасштабного вторгнення працював в Чкаловському кар’єрі №2. Але 24 лютого 2022 року досвідчений військовослужбовець знову став на захист Батьківщини.
 
Як розповідає дружина воїна, Віталій спочатку служив на території нашого Нікопольського району, у десантно-штурмовій бригаді. Згодом йогом разом з іншими українськими Захисниками відправили на навчання до Польщі. Після повернення, у грудні 2022 року, опанував професію техніка і відправився на один з найгарячіших напрямків фронту – Запорізький. Там і відбивав щоденні атаки російських окупантів.
 
Нещодавно, під час жорстокого бою, наш Захисник отримав кульові поранення. Дякувати Богу, лікарі зуміли практично по шматках зібрати ногу воїна. Він її відчуває через нестерпний біль. Щоб досягти такого результату, медикам Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова довелось провести вже 4 операції, які наш колега терпляче витримав. 
Віталія з Дніпра транспортували до спеціалізованого медзакладу у Вінниці – віддали на поруки найкращим лікарям. На Новий рік до свого Героя приїхали його кохані дівчата – дружина та донечка.
 
У розмові з Аліною нам стало відомо, що Віталію провели ще одну операцію. На днях вони разом намагатимуться вперше підніматись з ліжка. Але травмам ще довго загоюватись. Попереду у нашого колеги-Захисника – тривале лікування та реабілітація.
 
Ми віримо в те, що Віталій обов’язково стане на ноги, але для цього йому потрібна наша підтримка. Родина Добрик надзвичайно вдячна кожному, хто вже донатив на лікування Віталія, і знову звертається до нас з проханням про допомогу.
 
Давайте разом підтримаємо мужнього воїна Віталія Добрика, адже він отримав поранення у боротьбі за нас з вами, за мирне життя наших дітей на українській землі.
  • Для допомоги надаємо номер картки Приват Банк дружини воїна – Аліни Сергіївни Добрик: 5168 7451 2406 8104.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11