22 листопада, Дніпропетровщина: поранені внаслідок ворожої атаки та подяка за захист неба

Ворог вкотре тероризував Нікопольський край. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що від вечора окупанти чотири рази цілили по Нікопольщині з важкої артилерії:

У районному центрі поранені чоловіки 61 та 37 років. Пошкоджені 8 приватних будинків, гараж і авто, газогін. Через понівечені лінії електропередач без світла лишилися понад 1 тис 200 родин. Вдарив агресор і по Марганецькій громаді. Там минулося без постраждалих.

Посадовець повідомив і гарну новину про те, що оборонці з ПвК «Схід» протягом ночі збили два шахеди над Синельниківським та Кам’янським районами.

Велика подяка нашим захисникам неба! Ви у нас найкращі! – акцентував посадовець.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора безпекова ситуація в регіоні була напружена:

За день ворог двічі обстріляв з артилерії Нікопольський район, атакував з безпілотника та застосував 3 дрони-камікадзе. Через обстріли Нікополя пошкоджено приватний будинок та господарську споруду. Били також по селах Марганецької громади. На щастя, обійшлося без руйнувань та постраждалих.

Районний центр зустрів тривожний ранок. Голова Нікопольської районної державної адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що ранок в Нікополі розпочався обстрілом.

Небезпека триває та є актуальною для для районного центру і населених пунктів поряд.

Протягом дня дослухайтесь до попереджень, – закликав посадовець.

Віримо, що наші захисники докладуть максимум зусиль задля того, щоб здолати ворога та відновити мир на рідній землі! Ми ж, у свою чергу, будемо забезпечувати їм міцний, надійний тил.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11