Окупанти знову застосували ракети та дрони для атаки на Україну

     В ніч на 22 листопада окупанти вкотре атакували Україну, застосувавши ракету Х-22 та 14 БпЛА типу «Shahed-131/136». В результаті бойової роботи вартових українського неба всі ворожі дрони знищено. Крилата ракета Х-22 не досягла своєї цілі, впала у Запорізькій області на відкритій місцевості. Вибуховою хвилею пошкоджено приватні будинки громадян, попередньо без постраждалих. Про це доповідає Командування повітряних сил ЗСУ.

     За інформацією Генштабу ЗСУ, росіяни також скерували ракети Х-31П на Одесу та Білгород-Дністровський район області. Влучили по відкритій поверхні, адмінбудівлі та припортовій інфраструктурі. Люди не постраждали.

     Як повідомляють військові, загалом ворог завдав 5 ракетних та 61 авіаційний удар, здійснив понад 60 обстрілів з РСЗВ. Гатив не лише по військових позиціях, а й по населених пунктах.

     На фронті протягом минулої доби відбулося 48 бойових зіткнень.

     Авіація Сил оборони завдала удару по пункту управління, 2 ударів — по зенітно-ракетних комплексах та 6 — по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника.

     Ракетні війська також уразили пункт управління, 3 райони скупчення особового складу, озброєння та військової техніки, а ще — 2 склади боєприпасів.

     Загалом за добу українські воїни знищили 850 загарбників та 84 одиниці ворожої військової техніки!

     Низький уклін нашим мужнім Захисникам, які закривають небо від атак з повітря та стійко протистоять російській навалі на наземному фронті. Підтримуємо Збройні Сили України! Разом переможемо!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11