21 листопада, Дніпропетровщина: Нікополь у скорботі, а Захисникам неба — подяка за збиту ворожу ракету над областю

Знову козацький край здригався від вибухів. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак надав інформацію про те, що цієї ночі агресор не залишав у спокої Нікопольщину:

По одному з сіл Марганецької громади вдарив з важкої артилерії. Минулося без загиблих та постраждалих.

Окрім того, посадовець повідомив, що пізно ввечері оборонці неба знищили над областю ворожу ракету.

Наша ППО – міць. Дякую за захист! – сказав Сергій Петрович.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора протягом дня ворог 4 рази атакував Нікополь. Окупанти застосували 2 дрони-камікадзе та запустили близько десятка артилерійських снарядів. Внаслідок обстрілу постраждав чоловік, якого рятувальники дістали з-під завалів, і, на жаль, загинула жінка. Російські снаряди пошкодили лікувальний заклад, 10 житлових будинків, 10 господарських споруд, автомобіль, 2 лінії електропередачі, 2 газопроводи та водопровід.

Ворог не знає ані честі, ані людяності. Країна-терорист продовжує вбивати мирних людей. Не пробачимо і не забудемо. За кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата, – впевнений Микола Васильович.

Варто бути максимально обережними. Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко звернувся до мешканців прибережних населених пунктів та попросив протягом дня дослухатись до попереджень про небезпеку.

Висловлюємо співчуття родині загиблої жінки і віримо, що російські терористи отримають справедливу розплату за свої злочини!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11