ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИ!

                                                             Шановні колеги, незламні наші Захисники, покровчани!
                                                                     Щиро вітаємо вас з Днем Гідності та Свободи!

21-го листопада, в нашій державі відзначається знакове свято сучасної історії України – День Гідності та Свободи. Ця дата докорінно змінила свідомість українського народу та хід історії, об’єднавши прагнення мільйонів українців до вільного життя у своїй незалежній країні.

Саме сьогодні ми вшановуємо справжніх патріотів, котрі стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів Української держави, її європейського вибору. Вони з нескореним духом постали перед всім світом у двох  революціях: Помаранчевій — 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Протягом всієї історії нашої держави українці шляхом боротьби доводять своє прагнення жити у вільній, єдиній країні, зі своїми цінностями і європейськими стандартами. Саме задля цього і в 2014, і в 2022 роках тисячі наших земляків взяли до рук зброю, щоб захистити Батьківщину від російських загарбників. Доземно вклоняємося їм за мужність, патріотизм, витримку та терпіння.

На превеликий жаль, є серед них і ті, хто віддав своє життя за Україну… Вони назавжди залишаться в нашій пам’яті Героями.

Український народ – надзвичайно сильний, ми, безперечно, заслуговуємо на гідне майбутнє у власній країні. Віримо, що так і буде! Головне – разом прямувати до омріяної мети та непохитно вірити і всіляко підтримувати наших Захисників. Разом ми обов’язково здобудемо таку потрібну, одну на всіх Перемогу. Бо ми – вільний український народ, сильна, єдина нація, яка гідна щасливого майбуття в своїй Україні!

Від щирого серця бажаємо, щоб мир та спокій якнайшвидше запанували в нашій державі, а важкі часи — назавжди залишилися в минулому. Безмежна вдячність кожному Герою, хто став на захист країни. Вічна пам’ять полеглим… І Слава Україні, яку ніколи і ніхто не зможе поставити на коліна!

                                                                                                                                                                                                   ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                                                                                                                     АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11