Україна пережила ще одну нічну атаку з повітря

     В ніч проти 21-го листопада російські війська вкотре завдали удару по Україні, застосувавши 4 зенітні керовані ракети С-300, крилату ракету «Іскандер-К» та 11 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131». Силами та засобами протиповітряної оборони вдалося знищити одну ракету «Іскандер-К» та 10 ворожих дронів. Про це доповідає Командування повітряних сил ЗСУ.

     Нічна атака дронів була скерована і на західну частину України. Зокрема, наша ППО на відмінно спрацювала у Хмельницькій області. Про це зранку повідомив перший заступник очільника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін:

     – Вночі, під час повітряної тривоги, в області працювали сили ППО. Станом на цей час повідомлень до відповідних служб про постраждалих або пошкодження інфраструктури не надходило. Дякуємо ЗСУ за відмінну роботу!

     За інформацією Генштабу ЗСУ, внаслідок російських терористичних атак руйнувань та пошкоджень зазнали Центральна міська лікарня в місті Селидове Донецької області, будівля шахти «Котляревська» та інша цивільна інфраструктура.

     Загалом протягом минулої доби окупанти завдали 5 ракетних, 10 авіаційних ударів, здійснили 20 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах України.

     Натомість наші Захисники знищують ворогів на полі бою. На фронті впродовж доби відбулося 70 бойових зіткнень.

     Наша авіація завдала 2 удари по районах зосередження живої сили противника, а підрозділи ракетних військ уразили склад боєприпасів.

      За добу росія втратила 610 окупантів та 25 одиниць техніки.

      Вдячні мужнім українським воїнам, що стоять на варті нашого спокою і вдень, і вночі. Підтримуємо наших Захисників, разом боремося за Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11