15 листопада, Дніпропетровщина: регіон знову під ворожим прицілом, є втрати та поранення

Агресор не полишає в спокої Нікополь та Кривий Ріг. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в регіоні минула неспокійно:

Окупанти двічі обстріляли Нікопольщину. Агресор бив з важкої артилерії. Півдесятка пострілів зробив по районному центру та Марганецькій громаді. Люди неушкоджені.

Гучно було і в Кривому Розі. На щастя, без жертв. Наслідки ворожої атаки уточнюються.

За словами посадовця, на ранок ворог знову атакував Нікополь. Поцілив по місту двома дронами-камікадзе. Попередньо, загиблих та постраждалих немає. Яких збитків заподіяли загарбники, наразі з’ясовується.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора був важкий день для Нікопольщини:

Загалом ворог застосував 5 дронів-камікадзе та 6 разів обстріляв район. У Нікополі є загиблий та поранений. Пошкоджено багатоповерхівку, 4 житлові будинки, 2 авто та лінію електропередачі. Гатили з артилерії і по Марганецькій, Мирівській та Покровській громадах. В останній пошкоджено 4 двоповерхові багатоквартирні будинки та лінія електропередачі.

Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко закликав мешканців прибережних територій району протягом дня дослухатись до попереджень про небезпеку та не ігнорувати їх.

Дякуємо ЗСУ за новий український ранок. Віримо тільки у краще та разом крокуємо до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11