14 листопада, Дніпропетровщина: окупанти поранили мирного мешканця та спричинили значні руйнування

Знову під ворожим вогнем Нікопольський район. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що вночі агресор спрямував важку артилерію на Нікопольщину. Спершу бив по Марганецькій громаді, потім – по районному центру. На щастя, люди цілі, але є руйнування. Пошкоджені 3 приватні будинки, господарська споруда, авто і теплиця.
Окрім того, ворог скерував на регіон безпілотник «шахед». Його збили наші оборонці над Павлоградським районом.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора за день загарбники двічі атакували Нікопольський район з артилерії і вдарили дроном-камікадзе. Били по Нікополю та обстріляли Покровську громаду.
За словами посадовця, у Нікополі постраждав 42-річний чоловік. Йому була надана необхідна медична допомога. Окрім цього, пошкоджено 2 інфраструктурних об’єкти, 3 приватних будинки, 3 господарчі споруди, гаражі, газопровід та лінія електропередачі.

Обережність – перш за все. Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив, що вже сьогодні зранку виникла загроза артилерійського обстрілу прибережних територій району.
– За можливості перебувайте в будівлях. Протягом дня дослухайтесь до попереджень про небезпеку, – закликав посадовець.

Зустрічаємо новий день зі словами подяки кожному мужньому воїну, який відстоює незалежність Батьківщини в лавах ЗСУ. Віримо, що разом здолаємо всі негаразди та вже зовсім скоро звільнимо рідну землю від ворогів!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11