Росіяни атакують Україну ракетами та дронами

     У ніч на 14 листопада окупанти атакували Україну ударними БпЛА «Shahed-136/131», балістичною та керованою авіаційною ракетами. У результаті бойової роботи оборонці неба знищили 7 із 9 ворожих дронів. Про це доповідає Командування повітряних сил ЗСУ.

     За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби ворог завдав 4 ракетних, 53 авіаційних удари, 45 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

     У Херсонській області за минулу добу росіяни вбили трьох людей, ще 15 — поранили. Серед постраждалих – дитина. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, ворог здійснив 124 обстріли, випустивши 618 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», танків, БПЛА та авіації. У сам Херсон прилетіло 69 снарядів. Окупанти поцілили у житлові квартали населених пунктів області; медичну установу, навчальний заклад, адмінбудівлю, торговельний порт та заклад громадського харчування у Херсоні; територію та будівлі заводів у Бериславі. Через російську агресію 3 людини загинули, ще 15 — дістали поранення.

     – Наймолодша травмована – двомісячне немовля. Зараз дівчинка знаходиться у лікарні з вибуховою травмою голови середнього ступеня тяжкості. Її дідуся вбила росія, а за життя мами продовжують боротися лікарі, – розповів посадовець.

     На Харківщині внаслідок атаки дронами пошкоджене цивільне підприємство. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов:

     – Вчора ввечері, близько 22.00 ворог завдав удару за допомогою 6 дронів-камікадзе типу «Шахед» по Ізюмському району. Внаслідок влучання пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа.

     Зазначається, що постраждалих внаслідок атаки немає.

      Ситуація на фронті залишається складною. За добу відбулося 80 бойових зіткнень.

     Авіація Сил оборони завдала удар по зенітно-ракетному комплексу та 8 ударів по місцях скупчення особового складу, озброєння та військової техніки окупантів.

     Ракетні війська уразили 6 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 пункти управління, 6 артилерійських систем, засіб ППО та іншу важливу ціль противника.

     Наші Захисники відмінусували від ворожого війська 920 окупантів та купу військової техніки.

     Вдячні мужнім та професійним українським воїнам. Вони – справжні титани, що стоять на варті спокою та незалежності України! Разом до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11