На залізничних вокзалах відновили роботу «Пункти незламності»

В рамках підготовки до холодного сезону та враховуючи можливі перебої з електропостачанням, Укрзалізниця забезпечила роботу 96 «Пунктів незламності» на вокзалах по всій Україні. Про це пресслужба компанії повідомляє на офіційному сайті.

Логістична компанія вирішила ґрунтовно підготуватися до зими і підтримати пасажирів в умовах потенційного блекауту. Адже минулого року багато українців потерпали від регулярних відключень світла та мали проблеми з доступом до мережі інтернет. «Пункти незламності», організовані на вокзалах, давали пасажирам змогу зігрітися, відпочити та безкоштовно підзарядити свої гаджети.

Ми заздалегідь розпочали підготовку до зими і вже з жовтня поетапно відкриваємо наші пункти незламності на вокзалах. Тут є все найнеобхідніше, що може знадобитися під час блекауту. Також до населених пунктів, де це буде потрібно, готовий виїхати на допомогу Food train, щоб забезпечити мешканців теплою їжею, повідомив голова правління УЗ Євген Лященко.

Зараз такі пункти функціонують фактично на всіх великих вокзалах країни, в тому числі у Херсоні, Києві, Львові, Миколаєві, Слов’янську, Краматорську тощо. На їхній території люди можуть скористатися інтернетом, підключення до якого здійснюється через Starlink. Також пункти забезпечені резервним електроживленням.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11